UHDDR Sesvete održao godišnju skupštinu uz projekciju filma "TKO JE TVOJ BLIŽNJI"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.12.2023. 15:18:33
UHDDR Sesvete održao godišnju skupštinu uz projekciju filma "TKO JE TVOJ BLIŽNJI"

Foto: UHDDR Sesvete

Udruga hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata Sesvete održala je jučer izvještajnu godišnju skupštinu s projekcijom domoljubnog filma Tko je tvoj bližnji.Izvještajna skupština UHDDR-a SESVETE za 2023.godinu održana je u subotu, 16. prosinca u društvenom domu u Đurđekovcu.

Uz uobičajene izvještaje i planove koje je iznio predsjednik udruge Marijo Đurković, nazočni su imali priliku pogledati i domoljubni film Dražena Hrženjaka Tko je tvoj bližnji.

Film donosi ozračje neizvjesnosti i patnje koje se u kasnu jesen 1991. godine nadvilo nad Hrvatskom te nedostatak podrške međunarodne zajednice kojoj se Hrvatska nadala. 


Uz projekciju filma skupština je bila dobra prilika da se svi još jednom prisjete nikad prežaljenog Krune Kašića po kojem je nazvano veteransko natjecanje u kuhanju kulinarskog kotlića, igri belota i visećoj kuglani, a koje je bilo održano još u studenom.

U protokolu Memorijala  bila je i Sv.Misa za poginule branitelje i umrle članove UHDDR-a.  To su prilikom članovi posjetili grob Krune Kašića gdje su zapalili svijeće. Na samom Memorijalu nazočili je obitelj pokojnog Kašića, predsjednik VGČ Sesvete Vladimir Marić i drugi  lokalni dužnosnici.

Na Kruninom memorijalu postignuti su slijedeći rezultati:


Gulaš

1. Vitezovi Rugvica

2.Uhddr Sv.Nedelja

3.Uhddr Sv.Đurđ


Belot

1.Đurđekovec 2

2.Uhddr Sesvete

3.Uhddr Bedekovčina


Viseća kuglana

1.Uhddr Bedekovcina

2. Vitezovi Dugo Selo

3.Uhddr SesveteVezane vijesti
Ažurirano: 9.10.2022. 10:03:17

Ukoliko ćete glasati na izborima za Sabor, kome namjeravate dati svoj glas? Nudimo 7 kandidacijskih lista abecednim redom.

Fokus Republika
Domovinski pokret
HDZ
MOST
Možemo!
SDP
Socijaldemokrati
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account