Prvi korak, natjecanje najmlađih mažoretkinja u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.4.2018. 13:57:04
Početak: 15.04.2018. 11:00
Prvi korak, natjecanje najmlađih mažoretkinja u Sesvetama

Foto: Klub mažoretkinja Sesvećanke

Klub mažoretkinja „Sesvećanke“ su domaćini ovogodišnjeg natjecanja iz prvog koraka za najmlađe natjecateljice iz cijele središnje Hrvatske.


Najslađe natjecanje ove godine za središnju Hrvatsku bit će održano u Sesvetama, u sportskoj dvorani Novi Jelkovec, u nedjelju, 15. travnja s početkom od 11 sati.

PRVI KORAK je natjecanje za početnice starosti od 4 do 9 godina kojima se nastoji popularizirati mažoret ples i motivirati buduće natjecateljice kroz ova jednostavna natjecanja. Ovo je individualno natjecanje i djevojčice se zapravo natječu same protiv sebe, a ne protiv ostalih mažoretkinja, nastojaviši osvojiti što više bodova i odrađenu medalju. Kako ove godine nemamo regionalnih prvenstava, Prvi korak će se organizirati po regijma kao neovisno
natjecanje.

Prvi korak je natjecanje koje se održava tek treću godinu za redom, no do sada je sudjelovao ogroman broj djevojčica koje su osvojile svoju medalju već kao početnice , a samim time dobivaju svoje prve utiske natjecanja te stvaraju navijački I natjecateljski duh.

Za ovogodišnje natjecanje, Sesvećanke su se jako trudile da svim natjecateljima ništa ne nedostaje, stoga je za ovo natjecanje organizirano 27 volontera, roditelja, trenerica I članica kluba.
Sesvećanke će predstavljati 19 djevojčica, nekima je ovo prvi put da staju pred suce, nekima već treći.

“Veselimo se što ćemo ugostili mažoretkinje iz raznih djelova središnje Hrvatske; Zagreba, Jastrebarskog, Karlovca, Gline, Klinča Sela, Lekenika, Gline, Stupnika I drugih mjesta. Pozivamo sve zainteresirane djevojčice da dođu popratiti najslađe natjecanje ove godine, jer već na sljedećem, možete biti dio njega”, izjavila je trenerica Silvija Jurinjak.


Vezane vijesti
Ažurirano: 3.9.2019. 8:47:09

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account