Stand up komičar Nesha Bridges u Forumu

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 21.3.2018. 8:21:38
Početak: 13.04.2018. 21:00
Stand up komičar Nesha Bridges u Forumu

Foto: plakat Jazz caffe Forum

Jazz caffe Forum
13.04.2018. u 21h


Nenad Danilović, poznatiji kao Nesha Bridges je srpski stand up komičar čiji je glavni moto „Stand up je život, a život je stand up“. Održao je preko 1500 nastupa u Srbiji i zemljama regije. 

Nesha Bridges se stand up komedijom bavi od kad se rodio, a sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmjehivanja u uniformi radnika McDonalds-a i mnoge druge avanture – jedva čeka podijeliti s publikom. Njegov nastup se velikim djelom zasniva na realnim pričama i likovima iz svoga „kraja“ i sjajnim imitacijama istih.

Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, što je i glavna karakteristika njegovog nastupa. Izvođač je i autor nekoliko šaljivih muzičkih numera, od kojih je najpoznatija ''Aj Riki Martine...'' koja je bila hit na Youtubeu i broji 6 milijuna pogleda.

Jedan od dvojice najpopularnijih i najboljih komičara Srbije te čovjek koji vas svojom energijom i nabrijavanjem atmosfere ostavlja bez daha od smijeha. Kralj je imitacija ljudi koje nitko ne poznaje, ali nakon njegovog nastupa svima se čini da bi opisane ljude prepoznaju na ulici.


Rezervacije: inbox ili 01/2005-534


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account