Potpredsjednica Vlade Dalić primila predstavnike sindikata iz Agrokora

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 15.5.2017. 19:01:36
Potpredsjednica Vlade Dalić primila predstavnike sindikata iz Agrokora

Foto: HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić sastala se u ponedjeljak u Ministarstvu s čelnicima Sindikata trgovine Hrvatske, Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te predstavnicima sindikata koji djeluju u tvrtkama unutar Agrokora.


Predstavnici sindikata izrazili su zadovoljstvo donošenjem Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku i dali punu podršku Vladi u njegovoj provedbi, priopćeno je iz ministarstva.

Na sastanku se raspravljalo o tijeku procesa izvanredne uprave, a predstavnici sindikata upoznali su potpredsjednicu Dalić s problemima s kojima se susreću.

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Mladen Novosel kazao je da je razgovor protekao u pozitivnom duhu, te da je ministrica Dalić iznijela namjere Vlade da u vremenu privremene uprave tvrtka opstane na tržištu i u pogledu zadržavanja radnih mjesta.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.3.2018. 20:43:45

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account