Potpredsjednica Vlade Dalić primila predstavnike sindikata iz Agrokora

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 15.5.2017. 19:01:36
Potpredsjednica Vlade Dalić primila predstavnike sindikata iz Agrokora

Foto: HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić sastala se u ponedjeljak u Ministarstvu s čelnicima Sindikata trgovine Hrvatske, Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te predstavnicima sindikata koji djeluju u tvrtkama unutar Agrokora.


Predstavnici sindikata izrazili su zadovoljstvo donošenjem Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku i dali punu podršku Vladi u njegovoj provedbi, priopćeno je iz ministarstva.

Na sastanku se raspravljalo o tijeku procesa izvanredne uprave, a predstavnici sindikata upoznali su potpredsjednicu Dalić s problemima s kojima se susreću.

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Mladen Novosel kazao je da je razgovor protekao u pozitivnom duhu, te da je ministrica Dalić iznijela namjere Vlade da u vremenu privremene uprave tvrtka opstane na tržištu i u pogledu zadržavanja radnih mjesta.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.3.2018. 20:43:45

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account