Glazbena diva Vanna opjevala je naše junake (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.9.2020. 12:59:26
Glazbena diva Vanna opjevala je naše junake (video)

Foto: Promo

Vanna u suradnji s hrvatskom publikom predstavila himnu svim znanim i neznanim junacima!Po prvi puta u dugogodišnjoj karijeri glazbenoj divi Vanni publika je pomogla napisati stihove nove pjesme „Junaci“. Stihovi zahvale u čast svim poznatim i nepoznatim herojima stizali su na online natječaj „Opjevani junaci“ te su pretočeni u odu svim junacima za koje često nemamo prilike čuti u ovim posebno teškim i izazovnim vremenima.


Tim projektom je društveno odgovorna kampanja Ožujskog piva „Dobri ljudi“ dobila najljepši mogući nastavak. Stihove publike, pristigle na humanitarni natječaj, uglazbio je Ante Pecotić, dok iza aranžmana i produkcije stoji Bojan Šalamon- Shalla iz Rubikon Sound Factory-a. Kako bi „Junaci“ dobili i video priznanje zaslužan je redatelj Nevio Smajić koji je u simpatičan spot sa samog studijskog snimanja pjesme uvrstio i kadrove iz kampanje „Dobri ljudi“.


Da je sretna biti dijelom projekta koji slavi sve one koji su uz nas kad je najteže Vanna ne krije te poručuje: „Svaka vrsta zahvale koja je podsjetnik da i u teškim vremenima ima puno ljudi koji su spremni pomoći jedni drugima bez želje za samopromocijom i eksponiranjem je pohvalna i drago mi je da sam dio ove priče koja slavi sve poznate i nepoznate junake.“


Humanitarna kampanja svojevrsna je zahvala svim doktorima, medicinskom osoblju, spasiocima, volonterima, humanitarcima, penjačima, građevinarcima, redarima, pripadnicima vojske i policije te svima ostalima koji nam u vremenima velikih izazova pokazuju pravo lice ljudske dobrote.


Upravo zato će njihova dobra i nesebična djela živjeti i ostati zapamćena u najljepšim stihovima koje Vam donose „Junaci“!


Video: Ožujsko

Vezane vijesti
Ažurirano: 12.7.2020. 12:52:21

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account