Glazbena diva Vanna opjevala je naše junake (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.9.2020. 12:59:26
Glazbena diva Vanna opjevala je naše junake (video)

Foto: Promo

Vanna u suradnji s hrvatskom publikom predstavila himnu svim znanim i neznanim junacima!Po prvi puta u dugogodišnjoj karijeri glazbenoj divi Vanni publika je pomogla napisati stihove nove pjesme „Junaci“. Stihovi zahvale u čast svim poznatim i nepoznatim herojima stizali su na online natječaj „Opjevani junaci“ te su pretočeni u odu svim junacima za koje često nemamo prilike čuti u ovim posebno teškim i izazovnim vremenima.


Tim projektom je društveno odgovorna kampanja Ožujskog piva „Dobri ljudi“ dobila najljepši mogući nastavak. Stihove publike, pristigle na humanitarni natječaj, uglazbio je Ante Pecotić, dok iza aranžmana i produkcije stoji Bojan Šalamon- Shalla iz Rubikon Sound Factory-a. Kako bi „Junaci“ dobili i video priznanje zaslužan je redatelj Nevio Smajić koji je u simpatičan spot sa samog studijskog snimanja pjesme uvrstio i kadrove iz kampanje „Dobri ljudi“.


Da je sretna biti dijelom projekta koji slavi sve one koji su uz nas kad je najteže Vanna ne krije te poručuje: „Svaka vrsta zahvale koja je podsjetnik da i u teškim vremenima ima puno ljudi koji su spremni pomoći jedni drugima bez želje za samopromocijom i eksponiranjem je pohvalna i drago mi je da sam dio ove priče koja slavi sve poznate i nepoznate junake.“


Humanitarna kampanja svojevrsna je zahvala svim doktorima, medicinskom osoblju, spasiocima, volonterima, humanitarcima, penjačima, građevinarcima, redarima, pripadnicima vojske i policije te svima ostalima koji nam u vremenima velikih izazova pokazuju pravo lice ljudske dobrote.


Upravo zato će njihova dobra i nesebična djela živjeti i ostati zapamćena u najljepšim stihovima koje Vam donose „Junaci“!


Video: Ožujsko

Vezane vijesti
Ažurirano: 16.2.2021. 15:25:03

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account