Lijepa Jelena Glišić nova voditeljica TV specijala: Cesarica - Hit godine

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.6.2018. 22:59:09
Lijepa Jelena Glišić nova voditeljica TV specijala: Cesarica - Hit godine

Foto: Demjan Rožman (Izvan fokusa)

Jedna od najljepših Hrvatica, bivša Miss Universe Hrvatske,  poznata manekenka i voditeljica - Jelena Glišić novo je voditeljsko lice TV specijala Cesarica - Hit godine. Prvu emisiju s atraktivnom Jelenom u ulozi voditeljice možete pogledati već u ovaj petak, 15. lipnja na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2).
Jelena Glišić jednom mjesečno vodit će specijalno izdanje glazbene emisije PopRock.hr posvećeno Cesarici - nagradi publike za Hit godine. Cesarica - Hit godine emitira se na Drugome programu Hrvatske televizije, a lijepa Jelena u gostima će imati neka od najpoznatijih imena domaće glazbene scene te publici i gledateljima predstavljati aktualne hitove, koji će biti u konkurenciji za nagradu Cesarica.


U lipanjskom izdanju emisije Cesarica - Hit godine, Jelena će ugostiti Franku Batelić koja je za pjesmu „S tobom” osvojila najveći broj glasova publike među predloženim pjesmama u mjesecu svibnju, te je time osvojila titulu Hit svibnja, nominirana je za Cesaricu i ulazi u veliko finale koje će se održati u prosincu. U specijalnom izdanju emisije bit će predstavljena i nova rubrika “Tvornica hitova” u kojoj će voditeljica razgovarati s najpoznatijim hrvatskim hitmejkerima koji se kriju iza najvećih hitova, pjesama koje publika voli i sluša. Autori će nam otkrivati što je, u stvari, hit, kako nastaje hit, postoji li možda recept za hit… Prvi gost u rubrici “Tvornica hitova” je Miro Buljan, predsjednik Upravnog odbora nagrade Cesarica te istaknuti hrvatski skladatelj i producent.U rubrici “Brod velikana hrvatske popularne glazbe” posvećenoj povijesti hrvatske pop glazbe, Siniša Škarica predstavlja legendarne pjevačice i pjevače čije su pjesme uljepšavale živote generacijama slušatelja, a u ovom izdanju emisije na redu je jedna od najvećih - Zdenka Vučković. Na kraju emisije bit će predstavljeno novih pet hitova, pjesama koje će konkurirati za Cesaricu u mjesecu lipnju te za koje će publika moći glasovati sve do petka, 29. lipnja kada će se jedna od tih pjesama pridružiti dosadašnjim finalistima za nagradu Cesarica.


Emisiju uređuje Neven Kepeski, poznati urednik, novinar i izdavač, jedan od osnivača Psihomodo popa i autor mega hita ‘Donna’ te dugogodišnji glavni urednik OK!-a i scenarist Briljanteena.Podsjetimo, pod motom “Moj glas za hit godine” publika odlučuje koja će pjesma odnijeti laskavu titulu i nagradu Cesarica - Hit godine, a u konkurenciji će se naći najbolja glazbena ostvarenja protekle, te uključujući i aktualnu godinu.


Odabir pjesama te glasovanje publike odvija se tijekom cijele godine, a svaki mjesec publici se predstavlja 5 pjesama odabranih temeljem pozicije na aktualnim i relevantnim radijskim top listama te popularnosti pjesama kod publike, pri tom uzimajući u obzir javno dostupne video brojeve na servisu YouTube.


Tko će biti ovogodišnji dobitnik ovisi samo o publici jer statua Cesarice dodijelit će se pjesmi koja će u drugom krugu glasovanja, koje će se održati u prosincu, osvojiti najveći broj glasova publike.


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account