MArko Kutlić na Rujanfestu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.9.2019. 22:20:56
MArko Kutlić na Rujanfestu

Foto: Hit records

Dani, tjedni i mjeseci za nama, definitivno su prekratki mladiću, za kojeg mnogi s pravom kažu da jedna od najperspektivnijih glazbenih zvijezda.Marko Kutlić nikada nije bio zaposleniji, od brojnih nastupa, do rada na novim pjesmama, predstojećem prvom samostalnom albumu i drugim projektima.


U danima koji dolaze, njegovim zagrebačkim obožavateljima, posebno ženama, pruža se prigoda da na djelu vide svog idola.


Nedjelja, 15.09., rezervirana je za Bundek i koncert Marka Kutlića u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta, a ulaz je besplatan.


Festivalska pozornica od 16h, tako će ugostiti jednog od najjačih mladih muških vokala.


Prigoda je to ujedno, da uživo poslušate novu pjesmu 'Sreća', koja se uz njegova dva prethodna hita 'Samo ljubav' i duetu sa Nelom 'U zagrljaju spašeni', istovremeno našla na nacionalnoj HR top 40 listi. Time se malo tko može pohvaliti.


Osim spomenute 'Sreće', Marko će, ne sumnjamo publiku oduševiti i svojim prijašnjim uspješnicama, koje su obilježile njegovu samostalnu karijeru, 'Trenutni period mog života, najbolje opisuju moje zadnje tri pjesme iz čijih se naslova “U zagrljaju spašeni”, “Samo ljubav” i “Sreća” može zaključiti da sam istinski sretan i ispunjen.


“Sreća” govori o onom osjećaju, koji svaki čovjek priželjkuje, a to je taj osjećaj sreće, u trenutku spoznaje da si pronašao srodnu dušu. To je onaj osjećaj kada sve dobije svoj smisao, sve sjedne na svoje mjesto, kad znaš da je svaki korak pravi i kad nema više nikakvih pitanja!, poručio je Marko.


Sve ovo odlična je najava onoga što slijedi. 'Sreća' je ujedno i najavni singl Markovog dugoočekivanog samostalnog albuma, koji će nositi naziv po njegovom istoimenom hitu 'U kapi tvoje ljubavi'.Video: Hit records

Vezane vijesti
Ažurirano: 5.10.2019. 9:25:44

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account