Ovog Božića sluša se Helena, jer ljubav je opet u modi! (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.12.2019. 17:52:07
Ovog Božića sluša se Helena, jer ljubav je opet u modi! (video)

Foto: Tina Kadoić

Pravo je vrijeme za Božićnu čaroliju. Helena u ovo blagdansko vrijeme predstavlja novu glazbenu ljubavnu priču, pjesmu i video spot 'Ovog Božića'!Veselu i razigranu pjesmu o ljubavi, koja savršeno dočarava Božićnu atmosferu, odličnim je i šarenim videom nadopunila Tina Kadoić. Gledajući ga, poželjet će te, da je Božić već sutra.


Uz 'Ovog Božića', blagdani će vam biti radosni, nasmijani i prije svega nezaboravni, a zadovoljstvo nije krila ni Helena.


'Obožavam Božić i blagdansku atmosferu, pa je tako i spot nastao inspiriran pričom koju nosi pjesma - ljubav je opet u modi. Dvoje ljudi koji oboje puno rade, zaslužili su da blagdane provedu zajedno, plešući u svom toplom domu, u miru, veselju i ljubavi, pa makar se "posvađali" oko boje kuglica kojima ukrašavaju bor.  Veselilo bi me da atmosferom ove pjesme prenesem ljudima svoju sreću koju osjećam tijekom blagdana i možda baš ona obilježi nečija Božićna druženja.'


Ljubiteljima glazbe Helena nije nepoznato ime. Djevojka koja je već godina na sceni, a oduševljavala je i nastupima u showu 'A strana', glazbu za novu pjesmu skladala je zajedno sa autoricom teksta Edi Paleka Bosak, gdje im se pridružio i Jurica Leikauff.


'Pjesma "Ovog Božića" nastala je prilikom jednog druženja,  kada smo Edi i ja umjesto popiti kavu, odlučile otići u moj studio i napraviti pjesmu - a kasnije je snimanje krenulo jednostavno i lijepo. Kolegama se odmah svidjela ideja i vesela melodija, pa su Jurica Leikauff i Edin Tahirović potpuno dali sebe u aranžman ove pjesme.'


Autor glazbe: Edi Paleka Bosak/Helena Hunčaga/Jurica Leikauff

Autor teksta: Edi Paleka Bosak

Autor aranžmana: Jurica Leikauff/Edin Tahirović/Helena Hunčaga

Glazbeni producent: Edin Tahirović

Tonski snimatelj: Edin Tahirović (Cloud 7 Music Studio)

Redatelj spota: Tina KadoićVideo: Hit Records Discography

Vezane vijesti
Ažurirano: 9.4.2021. 16:25:47

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account