Studenti medicine obradili hit Tonyja Cetinskog i snimili 'Coronasong', pjesmu podrške svim liječnicima!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.3.2020. 11:03:05
Studenti medicine obradili hit Tonyja Cetinskog i snimili 'Coronasong', pjesmu podrške svim liječnicima!

Foto: Hit records

Zagrebački studenti medicine, okupljeni u zbor Lege artis odlučili su u ova neizvjesna vremena vratiti nadu i osmijeh na lice svih liječnika, koji se bore protiv epidemije koronavirusa.Budućim kolegama, studenti su snimili i posvetili (Coronasong) Treba sada ostati na mjestu', obradu velikog hita Tonyja Cetinskog i odmah oduševili. Zadovoljstvo nije krio ni sam Tony, koji je studentsku obradu podijelio na svom facebook profilu, a nisu izostali ni brojni komentari podrške na ovaj čin budućih liječnika.


Poruku studenata, upućenu Tonyju Cetinskom prenosimo u cijelosti:


'Kao studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu okupljeni u pjevački zbor Lege artis, snimili smo ovu pjesmu podrške za naše doktore, ostale medicinske djelatnike i Medicinski fakultet. Kako je mnogo naših profesora na prvoj crti obrane i osim s pandemijom COVID-19, moraju se nositi i sa štetom bolnica i ostalih fakultetskih zgrada nastalih u potresu, nadamo se da će ih ova pjesma barem malo razveseliti i podsjetiti da njihovi studenti misle na njih.


Snimili smo obradu vaše pjesme “Sve je s tobom napokon na mjestu” s prikladno promijenjenim tekstom i to - s obzirom na epidemiološku situaciju - iz sigurnosti svojih domova, kao “virtualni” zbor.'


Video:

Vezane vijesti
Ažurirano: 1.6.2020. 14:18:49

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account