Bandić: Grad je spreman i za obilniji snijeg!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.2.2018. 22:43:17
Bandić: Grad je spreman i za obilniji snijeg!

Foto: HRT

Gradonačelnik Milan Bandić sazvao je stožer zimske službe i pritom istaknuo kako je grad osigurao sve što je potrebno da gradske ceste budu prohodne i čiste u slučaju većeg snijega. Da grad raspolaže s dovoljno vozila i soli potvrdio je i rukovoditelj zimske službe Hasan Džombić.


Iako kasnije od očekivanog, pao je prvi snijeg i zabijelio naš grad. Brojeći samo nekoliko centimetara nije stvorio značajnije gužve na gradskim prometnicama, ali ukoliko i bude obilniji grad je spreman jer je osigurao sve što je potrebno da ceste budu čiste i prohodne potvrdio je sinoć gradonačelnik Milan Bandić. Ovo je samo malo zagrijavanje, ubod komarca, to je sedam, osam devet centimetara snijega, pahulje ćemo loviti po zraku ako treba, a kad padnu na zemlju, zacrnit ćemo zagrebačke ulice i polizat ćemo zagrebački asfalt, naglasio je gradonačelnik.


Da su spremne sve gradske službe, vozila i sol u slučaju potrebe potvrdio je i rukovoditelj zimske službe Hasan Džombić istaknuvši kako su jučer na teren izašli oko jedan i trideset te očistili sve prometnice da se gradski promet može odvijati nesmetano. 


Grad raspolaže sa dvjesto šezdeset četiri ekipe koje čiste snijeg te s trinaest ipol tisuća tona soli koja je prema riječima Džombića dovoljna da opskrbi grad za cijelu zimsku sezonu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.1.2020. 14:35:02

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account