Maturanti danas nore po Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.5.2019. 17:07:31
Maturanti danas nore po Zagrebu

Foto: Zagreb.hr

Brojni maturanti počeli su se u prijepodnevnim satima okupljati na Trgu bana Jelačića kako bi popularnom 'norijadom' proslavili završetak nastave. Točno u podne povorka s 6 000 zagrebačkih maturanata, tradicionalno predvođena zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, krenula je s Trga bana Jelačića prema Parku Bundek gdje im je Grad pripremio bogat glazbeno – scenski program koji će potrajati do 21 sat.


Maturanti su svoj dan počeli slaviti okupljanjem na Trgu, a neizostavan dio proslave su zviždaljke, ples, pjesma, brašno, alkohol, kupanje u fontani Manduševac i šarene razredne majice s natpisima poput "Naše kute životinje se plaše, zbog čega se repom više ne maše", "Dvije ploče jedan izolator, mala moja to je kondenzator", "Odlazak u Njemačku u obzir ne dolazi, dok zadnji kukac po Hrvatskoj plazi" te "Kruha i integrala".  


Mlade je zabavljao glazbeni program u izvedbi DJ Turk & Jocker, uz pratnju Jakše Jordesa na saxofonu, animatora Marka Petra Oreškovića i Lea Milea.


U 12 sati, maturanti i glazbenici u povorci su krenuli prema Bundeku, gdje će im se pridružiti još dvije tisuće maturanata, a program će trajati do 21 sat. 


U glazbenom djelu programa na Bundeku sudjelovat će Turk The DJ, Phillip J & Monks, Domagoj Ivanković (Sax), Kings band live, DJ Vilim Haramina, DJ Go Cut & Domagoj Ivanković te kao specijalno iznenađenje Indira Forza.

U parku će cijelo vrijeme dežurati zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba, a nakon završetka programa bit će osigurane pojačane linije javnog gradskog prijevoza.Vezane vijesti
Ažurirano: 1.10.2017. 23:13:07

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account