Gibon Kent odlučio - Hrvatska je bolja od Engleske i igrat će u finalu SP

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.7.2018. 16:51:14
Gibon Kent odlučio - Hrvatska je bolja od Engleske i igrat će u finalu SP

Foto: Zoo vrt

I uoči šestog nastupa Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji mnogobrojni novinari i TV ekipe odlučile su se za dolazak u Zoološki vrt grada Zagreba kako bi vidjeli što će uoči polufinalnog susreta Hrvatska – Engleska prognozirati gibon Kent.Kod njega, nedoumice nije bilo. Hrvatska prolazi Englesku i čeka boljeg iz susreta Francuska – Belgija.Ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba Damir Skok:


"Gordi Albion će svakako pasti na koljena. U Kentu kuca srce vatreno. Danas je bilo vidljivo da je on išao pogledati što su posipale iz engleske babuške Fiona i Kulička da bi jasno nakon toga dao do znanja dugim zadržavanjem da ga zanima samo babuška s zastavom Hrvatske. Fiona i Kulička su nakon svega micanjem babuške s engleskom zastavom simbolično pokazale da torbe moraju pakirati naši sutrašnji suparnici. Naprijed vatreni – Hrvatska sigurno pobjeđuje."

Prije ovog susreta Hrvatska i Engleska igrali su međusobno sedam puta. Englezi imaju četiri a Hrvatska dvije pobjede. Jedan susret završio je bez pobjednika. Gordi Albion nerado se sjeća domaćeg 3 : 2 poraza u kvalifikacijama za EP 2008. Hrvatska želi čim prije zaboraviti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010. Nakon dva susreta Englezi su slavili s gol razlikom 9 : 2 . U Zagrebu je bilo 4 : 1 a u Londonu 5 : 1.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.7.2018. 20:13:19

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account