Danijela Martinović "Zauvijek zajedno", veliki koncert u Lisinskom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.4.2017. 19:36:14
Danijela Martinović "Zauvijek zajedno", veliki koncert u Lisinskom

Foto: KD Lisinski

Nakon veličanstvenog koncerta „ Jednu za ljubav“, na kojemu su nastupili i Tonči Huljić, Dino Rađa te Petar Grašo, Danijela svojoj publici ponovo priređuje glazbenu poslasticu, sada nazvanu „Zauvijek zajedno“, u srijedu, 19. travnja.
 
Koncert će biti presjek njezine dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin sve do posljednjih hitova. Danijela će otpjevati svoj aktualni hit „Volim barabu“, koji je izvela na prošlogodišnjem CMC festivalu, a uslijedit će i hitovi bržeg plesnijeg ritma, poput „Brodoloma“ i „Cappucina“. Uvrštene su i pjesme koje su obilježile početak Danijeline solističke karijere, poput „Izdali su me“, „Dobro je“, „Jednom se živi“, „Ovako ne mogu dalje“ (koju je otpjevala s Kemalom Montenom) te pjesma „Neka mi ne svane“, s kojom je nastupila na Eurosongu 1998. godine u Birminghamu i zauzela visoko, peto mjesto.
 
Njezina profesionalna glazbena karijera sada se može naći u trostrukoj kompilaciji „50 originalnih pjesama“. Naša popularna pjevačica u svojoj je dugogodišnjoj karijeri objavila osam studijskih albuma i dvije kompilacije. Glazbeni tim, uz Danijelin bend, činit će i deset vrhunskih glazbenika. Neke su pjesme, baš za ovaj koncert, u novom aranžmanu.
 
Danijelino će glazbeno putovanje biti prožeto latino ritmovima i zvucima u kakvima je nismo navikli čuti. Koncert “Zauvijek zajedno“ slavimo u proljetnom glazbenom šarenilu.   

Najbrži čitatelj koji želi ići na koncert i upiše svoje ime i prezime u komentar članka osvaja dvije ulaznice.


Video:

Create Account