Edo Maajka s novim bendom u Tvornici kulture 18. ožujka

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 22.2.2017. 17:13:52
Edo Maajka s novim bendom u Tvornici kulture 18. ožujka

Foto: FaH/Lana SLIVAR DOMINIĆ

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih domaćih repera, u subotu, 18. ožujka, održat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture na kojem će predstaviti nove pjesme, novi album i svoj novi bend.


Edo, koji je uvijek isticao kako voli nastupati tamo gdje se skupljaju neopterećeni ljudi, u Tvornici kulture očekujte kvalitetnu, žestoku i neopterećenu večer, ističe u najavi koncerta organizator, agencija LAA. 

Na repertoaru će se naći dobro poznati hitovi poput "Trpaj", "No sikiriki", "Saletova osveta", ali u sasvim novom ruhu, kao i neke dosad neobjavljene pjesme. Neposredno prije koncerta Edo će publici predstaviti dvije skladbe s budućeg albuma - ljubavnu "Ne mogu disat", te "Od sutra" koja govori o odgađanju života.

Za nove pjesme i album okupio je bend u kojemu su gitarist Yogi Lonich, koji je svirao sa Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom i Billyjem Coxom, basist Mario Rašić, član bendova Chui i Mangroove Toni Starešinić, te bubnjar Mirsad Dalipi,  koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

"Drago mi je što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirati nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam Tvornicu i podijeliti to ludilo sa svima", poručio je Edo Maajka uoči zagrebačkog koncerta. Najavio je da će svirati pet novih pjesama s albuma koji će izdati tijekom godine, te pozvao publiku da dođe na njegovu prvu svirku s novim bendom.


(Hina)


Create Account