Međunarodni nogometni turnir "Prvi koraci"

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 11.4.2017. 17:23:56
Međunarodni nogometni turnir "Prvi koraci"

Foto: Ilustracija

U Splitu, Strožancu, Klisu i Dugopolju u srijedu započinje međunarodni nogometni turnir za djecu "Prvi koraci" na kojem će učestvovati ukupno 94 momčadi, najavljeno je danas na konferenciji za medije u Splitu.


Natjecanje će se održati u šest kategorija, a organizator turnira je Nogometni klub Adriatic čiji se predsjednik Franko Bogdan danas zahvalio domaćinima turnira Dugopolju, Uskoku i školi Union. "Oni su nam dali ruke i prepoznali naš entuzijazam. U Dalmaciji ima puno talenata, ali rad nije na tom nivou", kazao je Bogdan.


Na konferenciji za medije je bio i Joško Vlašić otac Nikole, nogometaša Hajduka, koji je izrazio svoj stav kazavši da se radi o iznimnom projektu, te da svakom djetetu taj turnir ostane u sjećanju, baš kao i njegovom sinu Nikoli. 


"Sjećam se da je na prvom turniru 2005. godine Nikola igrajući za Omladinac bio najbolji strijelac i igrač. Medalju i dvije skulpture mu je dao Zoran Vulić. Još imamo tu sliku", prisjetio se Vlašić.


Pomoćni trener Hajduka Jurica Vučko novinarima se obratio u ime škole Union i kazao kako imaju dosta djece i da su na dobrom putu.


"Nadam se da ćemo uživati i da će neka djeca postati veliki igrači", zaključio je Vučko.


(Hina)


Create Account