Šibenik bolji od Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.5.2017. 13:56:21
Šibenik bolji od Sesveta

Foto: arhivska slika, Sesvete danas, Borko Samec,

U 31. kolu 2 HNL-a NK Sesvete je poražen u gostima na Šubićevcu.


Jučer popodne pred oko 400 gledatelja na stadionu Šubićevac domaćini su slavili protiv Sesvećana čime su odahnuli, jer ostaju u prvoj ligi, a Sesvećani su ionako u vrhu.

 Šibenik je došao vrlo rano u vodstvo. Već u šestoj minuti došli su u vodstvo nakon jedanaesterca. Sesvećani su izjednačili u 38. minuti. Rodin je u kaznenom prostoru gurnuo Štrkalja, sudac je ponovno pokazao na bijelu točku, a siguran je bio Ivančić za 1:1. Rezultat je to poluvremena.

Pobjedonosni gol domaćinima postignut je u 72. minuti, nakon odbijene lopte od vratnice, natrčao je  Miro Slavica koji posprema loptu u mrežu. Šibenik – Sesvete 2:1.

Dva kola prije kraja Sesvećani su četvrti, a naslov prvaka i ulaz u prvu ligu i teoretski je osigurao NK Rudeš kojemu je tim povodom čestitao i gradonačelnik Milan Bandić.


ŠIBENIK – SESVETE 2:1 (1:1)
Šibenik, stadion na Šubićevcu, gledatelja
Sudac: Zdenko Lovrić – Đakovo
Strijelci: Vukorepa 6' – 11 m, M. Slavica 72' – Ivančić 38' – 11 m

ŠIBENIK: H. Slavica, Vukorepa, Rodin, Collins, Bartulović, Roca, Diyoke, Maleš (od 90. Pecolaj), Musa, Brito (od 60. Maretić), M. Slavica (od 87. A. Živković). Trener: Zoran Slavica.

SESVETE: Šarlija, Žile, Kontek, Ivančić (od 78. Zelić), Šarić (od 61. Filipović), Begonja, Džijan, Karamarko, Štrkalj, Ćosić (od 74. Jurjević), Jelić. Trener: Denis Bezer.

Rezultati 31. kola:


Tablica dva kola prije kraja prvenstva:




Vezane vijesti
Ažurirano: 2.5.2024. 9:07:10

Create Account