Najave sportskih susreta sesvetskih klubova

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.3.2017. 16:31:33
Najave sportskih susreta sesvetskih klubova

Foto:

Prilika za pobjedu

U 23. kolu 2. HNL NK Sesvete ove subote, 25. ožujka na domaćem terenu, na stadionu sv. Josipa radnika dočekuje NK Imotski. Sesvećani su na tablici trenutačno peti, a gosti pretposljednji. Očekuje se lijepo vrijeme i dobar nogomet, te, naravno, pune tribine. Susret se igra od 15,30.

Derbi kola u Sesvetama

U 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene ove se subote u Sesvetama igra derbi kola između RK Sesvete Agroproteinka i RK Zamet. Sesvećanke trenutačno drže četvrtu poziciju na tablici s 20 bodova, a gošće iz Rijeke su na petom mjestu s istim brojem bodova. Bit će to teška i napeta ukatmica na kojoj naše cure očekuju podršku svojih navijača, zato Sesvećani, nakon nogometa, na ženski rukomet. Utakmica u sportskoj dvorani sesvetske gimnazije igra se od 17,30.

Derbi prvenstva za prvaka

u 21. kolu 1 HRL MRK Sesvete igra u gostima derbi prvenstva za prvo mjesto protiv Makrimir Pastela. Sesvećani drže čvrsto prvo mjesto s 31 bodom, Maksimir je drugi s dva boda manje. Sesvećani kucaju na ulazak u premijer ligu, Maksimir ih prati u stopu, no i u slučaju pobjede, teško da mogu preteči dečke iz Sesveta, jer naši imaju četrdeset golova više od njih. Utakmica se igra sutra u 17,30 u sportskoj dvorani 15. gimnazije.

Sesvećani traže skalp Dubrave
Košarkaši Sesveta u trećem krugu A-2 centar lige igraju u gostima kod Dubrave od 20 sati. Nakon što su prije tjedan dana pobijedili Bosco Saintsi žele skinuti skalp i Dubravi. Nakon 22 kola, Dubrava je 7. s omjerom 10 pobjeda i 12 poraza, koliko ima i Sesvete na 10. mjestu, ali Dubrava ima značajno bolju koš razliku.


Create Account