Najave utakmica sesvetskih klubova - svi očekuju pobjedu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.4.2017. 17:30:31
Najave utakmica sesvetskih klubova - svi očekuju pobjedu

Foto:

U 19. kolu 1. HRL za žene Sesvete Agroproteinka ove subote igra na domaćem terenu u gimnazijskoj sportskoj dvorani.  Sesvećanke su pete na ljestvici zbog poraza od četvrtoplasiranog Zameta koji ima dva boda više. No, Riječanke odlaze u Koprivnicu kod najboljeg našeg kluba Podravka Vegete koja je ove sezone bez poraza u domaćem prvenstvu. Riječanke teško da mogu ozbiljnije ugroziti Podravku, te realno očekujemo još jednu pobjedu Koprivničanki. S druge strane Sesvetama na domaći teren dolazi slabašna ekipa Arene iz Pule, jedne od najslabijih ekipa lige. Uza svo poštovanje prema protivnicama, ako ih naše ne podcijene, realno je očekivati pobjedu Sesveta, a time ujedno ponovo zamjenu na tablici. Tada Agroproteinka ide jedno mjesto gore, Zamet jedno dolje, zbog bolje gol razlike naših. U svakom slučaju dođite u sportsku dvoranu i bodrite naše cure. Početak utakmice je u 17,30. A u 19,30 Sesvete II igra s Trešnjevkom II.
........

U 23. kolu 1. HRL vodeći klub prvenstva MRK Sesvete ove subote igra na gostujućem terenu kod Medveščaka. Medvjedi su ove sezone prilično loši, tek su na 12. mjestu i nije nerealno očekivati pobjedu Sesvećana. Utakmice se igra od 20 sati u sportskoj dvorani Sutinska Vrela.
..............
U 26. kolu 2. HNL NK Sesvete dočekuje na svom travnjaku NK Dugopolje.  Sesvećani su trenutno drugi s bodom zaostatka iza vodećeg Rudeša, ali s istih 43. boda kao i treća Gorica odnosno četvrti Solin. U borbi za prvenstvo vlada prava drama, Dugopolje je peto s 36 bodova što jamči izuzetno zanimljivu i nadasve borbenu utakmicu koju Sesvećani u lovu na mjesto prvaka jednostavno ne smiju izgubiti. Utakmica se igra od 16,30.


Create Account