HRK Gorica – MRK Sesvete 27:24 (15:10)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.3.2018. 19:32:27
HRK Gorica – MRK Sesvete 27:24 (15:10)

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 1. kolu nastavka prvenstva Premijer lige u ligi za ostanak Sesvećani su posustali u Velikog Gorici.


Izravni dvoboj za poziciju broj tri u Ligi za ostanak pripao je rukometašima Gorice. U prvih deset minuta susreta Sesvete su imale inicijativu. Zabijali su Matej Semren i Marko Mihaljević, ali u u desetoj minuti Ivan Borić zabija za 4:4 i vraća utakmicu na početak. Na krilimo Hrvoja Cekovića i Davora Čavara Gorica je u 19. minuti povela s 11:5 zaključivši time seriju od sedam pogodaka. Uspjele su Sesvete smanjiti zaostatak na minus četiri, ali Čavar zabija svoj četvrti pogodak za 15:10 na poluvremenu.


Iako se činilo da i u nastavlu Gorica kontrolira susret, Sesvete su ipak uspjele uloviti priključak. Malo po malo su smanjivali zaostatak, a nadu za preokret donio im je Marko Šehić koji ih je doveo na pogodak zaostatka. Više od toga ipak nisu uspjeli. Čavar u 53. zabija dva za redom i vraća Goricu na +4 (23:19). Sesvete se do kraja nisu predavale, ali vremena za preokret ili remi nije bilo dovoljno.


Čavar je zabio ukupno deset golova za Goricu, a Tomislav Sladoljev upisao je 12 obrana. Mihaljević je predvodio Sesvete sa sedam pogodaka, dok je Matej Mudrinjak obranio 11 udaraca.



Rezultati lige za ostanak:



Tablica lige za opstanak:




Create Account