MRK Sesvete poražen kod Medveščaka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.4.2017. 21:07:42
MRK Sesvete poražen kod Medveščaka

Foto: Sesvete danas, arhiva, Borko Samec

Piše: Marko Ćurković, MRK Sesvete

Sesvećani zabilježili poraz od gola razlike u gostima kod Medveščaka, 32:33

U pretposljednjem gostovanju ove sezone išli smo na noge Medveščaku – ekipi koja se u nastavku sezone preporodila s iskusnim Krešimirom Ivankovićem i Ivanom Martinovićem. Utakmicu smo otvorili s vodstvom od 3-0, ali se domaći sastav vrlo brzo vraća u utakmicu te se na odmor se odlazi s rezultatom 16-15 za Medveščak.

U nastavku se igralo gol za gol, da bi protivnici došli do prednosti od četiri gola u 45. minuti. Nismo se predavali, te smo do izjednačenja (32-32) došli u 59. minuti. Nakon toga domaćini preko Mislava Perkovića dolaze do vodstva, a u našem napadu umjesto sedmerca (obrana iz prostora) suci sude probijanje Darku Mršiću. Ipak, uspjeli smo doći do još jednog pokušaja, ali u zadnjim sekundama obrana Medveščaka dobro reagira i utakmica završava 33-32 u njihovu korist.

Najbolji pojedinac susreta bio je Martin Vropljac koji je zabio 12 pogodaka za Medveščak. U našem sastavu listu strijelaca predvodio je Luka Vinković sa 6 golova, dok su po 5 golova postigli Neven Grgurić, Nikola Mirosavljević i Darko Mršić. Unatoč porazu i dalje držimo vrh ljestvice s 35 bodova, a dva boda manje ima Maksimir Pastela.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Aleksandar Mateša; Neven Grgurić 5, Matija Rodić 2, Luka Ćosić, Krešimir Malbašić 3, Mario Lacković, Matej Semren 1, Marko Punčec, Josip Mijo Jurić, Marko Mihaljević 4, Alen Šušnja 1, Nikola Mirosavljević 5, Fran Zadro, Luka Vinković 6, Darko Mršić 5.

Trener: Zvonimir Bilić


Create Account