Rukometaši Sesveta izgubili od lidera prvenstva Gorice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.11.2019. 12:45:30
Rukometaši Sesveta izgubili od lidera prvenstva Gorice

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 9. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta su u dvorani Jelkovec izgubili od vodeće Gorice s 19:24 (10:13).Vodeći u prvenstvu rukometaši Gorice ipak su ovog puta bili prejaki za sesvetske rukometaše koji su se u početku ipak uspjeli nametnuti, te su do 23 minute bili u vodstvu nakon čega su nanizali nekoliko neshvatljivih pogrešaka što su iskusni protivnici rutinski iskoristili. 


U nastavku nije bilo više koncentracije, kao niti lijeka za maestralnog Davora Ćavara koji je Sesvećanima postogao čak 14 pogodaka bez ijednog promašaja. U redovima Sesveta najefikasniji su bili Ivan Matić i Marko Tarabochia koji su svaki postigli po pet pogodaka iz šest pokušaja.  


Nakon ovog poraza naš je klub pao za jedno mjesto, Sesvete su sad devete na tablici, a u narednom kolu još je jedna teška utakmica protiv drugoplasirane Dubrave. 


RK SESVETE: Matej Mudrinjak 6 Ivan  Panjan 6 ;     Darko Krndelj, Domagoj Potnar, Ivan Matić 5, Danijel Papić, Marko Šehić 1, Leon  Strbad 1, Marko Jurakić 2,  DAnijel Vusić, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 2, Martin Vrpoljac 1, Fran Zadro, Marko Tarabochia 5 i Ivan Rukavina 2. 

Trener: Silvio Ivandija


Rezultati 9. kola:

Tablica
Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2020. 10:09:58

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account