Sesvećani poraženi u Varaždinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.10.2020. 11:06:05
Sesvećani poraženi u Varaždinu

Foto: Sesvete danas, Arhivska fotografija

U trećem kolu Paket24 Premijer lige rukometaši Sesveta izgubili su u Varaždinu 26:24 (12:9).Na gostovanje u Varaždinu sesvetski su rukometaši ove subote krenuli na krilima dvije domaće pobjede protiv Bjelovara i Zameta, te ih je moguće taj zanos u mislima već unaprijed dobivene utakmice koštao bodova  gostima. Obrana je bila propusna  nedovoljno čvrsta za razliku od domaćina kojima su suci na trenutke tolerirali i pregrubu igru. U napadu također nije puno toga štimalo, a tek je Darko Krndelj s postignutih 8 pogodaka donekle bio na nivou očekivanja. 


Doduše, u drugom su poluvremenu gosti bili nešto bolji, ali nije to bilo dovoljno za povoljniji rezultat. S tri pogodaka u nizu Darko Krndelj je u završnici susreta smanjio prednost domaćin na samo pogodak razlike, ali u posljednjim sekundama susreta Tin Šestak postiže pogodak za Varaždince, te potvrđuje pobjedu. 


Ovom su pobjedom Varaždinci preuzeli vodstvo na tablici, a Sesvete su sada na četvrtom mjestu. Naredne subote u dvorani Jelkovec Sesvećani dočekuju posljednje plasirani Dubrovnik. 


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account