Sesvetski rukometaši izgubili u Labinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.11.2018. 21:56:30
Sesvetski rukometaši izgubili u Labinu

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 9. kolu Premijer lige Sesvećane je u Labinu pobijedio Rudan s 27:24 (16:15).Nakon poraza u derbiju protiv Dubrave Sesvećane je čekao težak zadatak – osvojiti bodove u labinskoj utvrdi. Ipak, domaćin je iskoristio slabo napadačko izdanje naše momčadi u drugom dijelu i došao do pobjede.


Prvo poluvrijeme proteklo je vrlo izjednačeno i obje su ekipe u nekoliko navrata imale prednost, ali ipak je domaćin nakon 30 minuta vodio rezultatom 16-15. Drugo poluvrijeme otvaramo vrlo loše i do 45. minute postižemo samo tri gola i Rudan odlazi na +6. Do kraja utakmice obrana je počela igrati bolje, ali napad i dalje nije bio dovoljno dobar da bi se sustigao zaostatak i utakmica završava rezultatom 27-24 za Labinjane.


Leon Strbad je još jednom odigrao dobru utakmicu i sa 6 pogodaka bio najbolji strijelac naše ekipe.


Nakon 9. kola Premijer lige na vrhu se nalazi Dubrava sa 16 bodova, Umag ima 13, a Sesvete s 12 bodova na trećem mjestu.  Idući vikend MRK Sesvete gostuje u Rijeci kod RK Zameta.


MRK Sesvete: Ivan Panjan (6), Matej Mudrinjak (3); Neven Grgurić 2, Mislav Šuker, Matej Semren, Toni Ezgeta 3, Lovro Šprem, Nikola Mirosavljević 3, Marko Jurakić 1, Marko Mihaljević 3, Alen Šušnja, Vito Bahtijarević 2, Darko Mršić 3, Marko Šehić, Krešimir Krešić 1, Leon Strbad 6.


Trener: Davor Dominiković


Reultati kola: Tablica: 
Autor članka: Marko Ćurković
Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2020. 10:09:58

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account