Bandić širi svoju stranku, osnovao ogranak u Zelini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.3.2017. 23:17:53
Bandić širi svoju stranku, osnovao ogranak u Zelini

Foto: Bandić i Staninisavljenić-Rukavina s vodstvom zelinske organizacije, Bastalcem, Berulcem i Đurinom

Milan Bandić  je kao predsjednik stranke Rada i solidarnosti nazočio u četvrtak navečer u Svetom Ivanu Zelini osnutku gradske organizacije njegove stranke.

U punoj zelinskoj gradskoj vijećnici nazočila je i potpredsjednica stranke prof. dr. sc. Ana Stanisavljenić Rukavina, Marijan Tomurad predsjednik stranke za gradsku četvrt Sesvete, te brojni drugi uzvanici. Za predsjednika je izabran Dalibor Bastalec, potpredsjednik je Stjepan Berulec, a tajnik Darija Đurina.

Doista je nevjerojatno kako su Zelinčani brzo prihvatili dolazak nove političke opcije u njihov grad, pa je tako u samo dva tjedna stranci pristupilo više od 120 građana, što je za jednu tako manju sredinu kao što je Zelina ipak neočekivano visok rezultat.

Usvojene su programske smjernice, a predsjednik Milan Bandić je našim sjevernim susjedima "pružio ruku prijateljstva velikog grada malom susjedu kojem bi mogao riješiti mnogo njegovih problema", rekao je uz ostalo Bandić.  Za naš portal je izjavio kratko da nema odmora, i da slijedi obnova, aludirajući na mnoge komunalne radove koji će se ove godine odvijati na području naše gradske četvrti.


Create Account