Dovršen slučaj razbojnika iz Kašine, završili u Remetincu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.10.2017. 10:32:01
Dovršen slučaj razbojnika iz Kašine, završili u Remetincu

Foto: Ilustracija

Kriminalisti sesvetske policijske postaje završili su slučaj razbojnika iz Kašine i doznali o njima nove detalje.


Evo policijskog izvještaja:


Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 42-godišnjakom zbog sumnje da su počinili tri kaznena djela razbojništva, krivotvorenje isprave, prisilu prema službenoj osobi te oštećenje tuđe stvari. 

Sumnja se da su u ponedjeljak, 23. listopada oko 20.50 sati u Kašini, u Ulici Ivana Mažuranića, počinili razbojništvo u trgovini, a pri bijegu s mjesta događaja, 38-godišnjak je počinio i kaznena djela prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari na način da se nakon izdane zapovijedi policijskog službenika da zaustavi automobil, zaletio u službeno vozilo u kojem su se nalazili policijski službenici.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su osumnjičeni u listopadu ove godine počinili još dva razbojništva i to 13. listopada u trgovini u Mraclinu, u Ulici Braće Radić, gdje su od zaposlenica uz prijetnju vatrenim oružjem i uporabu tjelesne snage otuđili oko 16 tisuća kuna. 

Također se sumnja da su 4. listopada u Vrbovcu, Dubravi, u Ulici Sv. Margarete, na isti način - uz prijetnju vatrenim oružjem i uporabu tjelesne snage, od zaposlenica trgovine otuđili novac i cigarete, pričinivši štetu od oko 7720 kuna.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a policijski su službenici nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli kaznenu prijavu i posebno izvješće.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.6.2019. 16:03:59

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account