Građani ulovili grebača automobila po Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.1.2021. 7:58:37
Građani ulovili grebača automobila po Sesvetama

Foto: Sesvete danas/ilustracija

Građani su u utorak otkrili i ulovili čovjeka koji je grebao automobile jer su, navodno, bili nepropisno parkirani na nogostupu.



Nakon duljeg vremena oštećivanja mnogih automobila, građani su sami uspjeli otkriti i uloviti grebača mahom osobnih vozila. Nakon što nam je o tome u fb inbox u utorak navečer stigla poruka jednog našeg sugrađana, pokušali smo tijekom  srijede doznati nešto više od policije, međutim, uslijedio je samo šturi odgovor u kojem je potvrđen slučaj, te da je izvid u tijeku, zbog čega ne mogu dati više informacija.


No, novinari dnevnika 24sata pronašli su i razgovarali s čovjekom koji je otkrio grebača, a koji je navodno tijekom duljeg vremenskog razdoblja, čak nekoliko godina, ogrebao možda i više od 200 automobila. 


O oštećivanju automobila u Sesvetama već smo pisali, a s druge strane smo također pisali i o prijavama građana koji zbog parkiranih vozila na nogostupima ne mogu s dječjim kolicima proći nogostupom, nego se moraju spuštati na cestu. E sad, nije dobro kad građani sami uzimaju pravdu u svoje ruke, a institucije, kako se obično kaže, ne rade svoj posao.


Cjelovit članak o slučaju otkrića grebača vozila koji je navodno pilot, pročitajte u sinoć objavljenom članku na portalu 24sata ovdje.


Create Account