I ljetnim vikendima policijske akcije "Alkohol" i "Brzina"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.7.2018. 17:02:33
I ljetnim vikendima policijske akcije "Alkohol" i "Brzina"

Foto: ilustracija

Niti kroz ljeto policija ne posustaje s akcijama nadzora prometa tijekom vikenda u večernjim i noćnim satima.Sesvetska je policija najavila još jednu vikend akciju kontrole brzine kretanja vozila i alkohola kod vozača. Nakon što je prošli vikend zacijelo i zbog svjetskog nogometnog prvenstva kontrola bila daleko labavija, ovog vikenda ponovo strože kontrole. Evo priopćenja sesvetske policije: 


U vremenu od 27. do 30. srpnja 2018. g., na području Policijske postaje Sesvete provest će se akcije „Alkohol i droge“ te „Brzina“, u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. To su prvenstveno prekoračenje dopuštene brzine vožnje, vožnja pod utjecajem alkohola i/ili droga i drugo. 


U nadzoru prometa alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti prometa koji direktno utječu na  posljedice prometnih nesreća. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.3.2019. 17:40:22

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account