Izborni stožer HDZ-a: Sesvete su najveća gospodarska snaga Grada Zagreba

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.4.2017. 9:58:53
Izborni stožer HDZ-a: Sesvete su najveća gospodarska snaga Grada Zagreba

Foto: HDZ

Drago Prgomet u Sesvetama predstavio svoju kandidaturu za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.


U prepunoj Plavoj dvorani u Sesvetama, sinoć se pred stranačkim prijateljima i simpatizerima predstavio kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Zagreba prof.dr.sc Drago Prgomet sa svojim izbornim stožerom. Na početku druženja, prisutnima se kao domaćin, obratio predsjednik Područne organizacije HDZ Sesvete i zastupnik u Skupštini Grada Zagreba Ante Plazonić naglasivši kako su Sesvete najveća gospodarska snaga Grada Zagreba te najavio sedmu uzastopnu pobjedu HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima.

Potom su se redom obratili i predsjednik gradske organizacije HDZ-a dr. sc. Andrija Mikulić, voditeljica izbornog stožera Sanda Kulić Makar i zamjenik voditeljice izbornog stožera Pavo Kostopač. Kandidat za gradonačelnika Drago Prgomet u  obraćanju nazočnima, kao glavne prioritete na sesvetskom području istaknuo je bolju prometnu povezanost Sesvećana sa središtem Zagreba, bolje uvjete za učenike osnovnih škola i izgradnju vodovodne mreže svima kojima ju (još) nemaju, što je, po njegovu mišljenju, nedopustivo u 21.stoljeću.

Izrazio je želju da Grad Zagreb postane europski grad u kojem će uvjete za kvalitetan život pronaći svi koji u njemu žive. Na kraju druženja uputio je poruku kako će voditi Grad pošteno i odgovorno i kako će nas voditi do pobjede, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih.

Bio je to prvenstveno motivacijski govor HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika u sklopu predstavljanja kandidature članovima stranke i simpatizerima u svrhu njihove mobilizacije pred predstojeće lokalne izbore. U sklopu kampanje, kad ona započne krajem travnja, Drago Prgomet će se na javnom skupu, na koji će biti pozvani svi Sesvećani, obratiti građanstvu i uputiti poruku.  M.B.


Create Account