Ni kiša nije pokvarila fašnički koncert

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.2.2017. 23:58:05
Ni kiša nije pokvarila fašnički koncert

Foto: Sesvete danas

Zadnji je fašnički vikend i kulminacija maskenbalova, norija i spelancija, a u sesvetskom fašničkom šatoru održan je fašnički koncert.

Na posjećenost sinoćnjeg koncerta u sesvetskom fašničkom šatoru, čini se da je uvelike utjecala kiša i ružno vrijeme. A možda i ulaznice, jer ulaz u šator se naplaćivao, pa bi bilo dobro da se za iduću godinu organizatori pobrinu pronaći neke sponzore koji bi financijski organizaciju olakšali, a besplatan ulaz učinili daleko primamljiviji svima.

No, dvjestotinjak posjetitelja itekako je uživalo u koncertu Mejaša kojima su prethodili Lideri. Zorica, Bubamara, Zavela me Ana, Pet, šest piva i mnoge druge pjesme ovog hit tamburaškog satava nikog nazočnog nisu ostavile ravnodušnima. Plesalo se i skakalo, a u tome su, očekivano, prednjačila djeca.

Iako je bila riječ o fašničkom koncertu, na žalost, gotovo da i nije bilo maskiranih. Zatekli smo tek dvoje mladih i zaljubljenih lagano maskiranih, u zaljubljeni par, te poneko dijete. Vjerujemo da će večeras uz fašničke spelancije i Koktelse fašnički šator biti daleko puniji i s više maskirani, kao i u nedjelju na "Malom fašniku".


Create Account