Noćas i jutros gorjelo u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.1.2020. 15:06:15
Noćas i jutros gorjelo u Sesvetama

Foto: JVP fb

Vatrogasci, na žalost, nisu imali lijep doček, morali su intervenirati u više navrata, na sesvetskom području u dva.Noćas na Novu godinu oko 2 sata u Šašinovcu u Koškovićevoj ulici, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar sijena koje se nalazilo u štaglju u vlasništvu 53-godišnjakinje. Požar su ugasili vatrogasci JVP, DVD Sesvete s navalnim vozilom, autocisternom i kombijem s ukupno 7 vatrogasaca i DVD Šašinovec, ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti danas. 


Neslužbeno doznajemo da bi uzrok mogao biti neodgovorna upotreba pirotehnike.


Jutros pak, požar krovišta u Dobrodolu, Šimunčevečka cesta 54. Intervenirali su ponovo vatrogasci iz JVP-a i DVD Sesvete s autocisternom i kombijem, te 4 vatrogasaca i spasili kuću. Uzrok požara bit će utvrđen očevidom. 

Inače članovi DVD-a Sesvete u sada već prošloj, 2019. godini intervenirali su ukupno 84 puta, a i ova im je godina počela u tom smislu veselo.


Evo što su dečki iz JVP-a objavili danas oko podneva na svom fejsu:


Novogodišnja noć bila je zaposlena, odradili smo 30-ak intervencija, gorio je tako štagalj u Šašinovcu, krovište u Bukovačkom vijencu, balkon na Sveticama, živica na Šalati, bor ispred zgrade u Jakuševcu, plastične stolice na tribinama u Španskom, gol na školskom igralištu, mnogo kontenjera, jedan dimnjak, par osoba je zagavilo u lifotvima, nekoliko stanova smo pomogli otvoriti kolegama iz HMP ili policije, odradii smo i jednu prometnu nezgodu u kojoj je automobil udario u plinski ormarić...


To be continued...
Foto: JVP fb/Dalibor AntolkovićFoto: DVD Sesvete


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.12.2020. 11:48:43

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account