Požar krova u Gornjem Vugrovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.9.2020. 10:33:02
Požar krova u Gornjem Vugrovcu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U ponedjeljak je izbio požar na krovu pomoćnog objekta obiteljske kuće u Gornjem Vugrovcu kojeg su na vrijeme ugasili vatrogasci.
U ponedjeljak nešto prije podne izbio je požar krova pomoćne zgrade u dvorištu obiteljske kuće u Gornjem Vugrovcu. Obzirom da je dojava bila da se radi o požaru krova na teren su odmah izašle jake vatrogasne snage, po tri vozila Javne vatrogasne postrojbe i  DVD-a Kučilovina. 


Zbog požara krova javna postrojba uputila je i kran za gašenje požara s visine, no on nije trebao, jer se radilo o niskom objektu, a do odredišta ne bi niti mogao doći. Naime, obiteljska kuća uz koju se zapalio pomoćni objekt nalazi se podno same Bedenike, najvišeg vugrovečkog brijega, a do tamo se može doći vrlo strmom, uskom i zavojitom cestom koja mjestimice ima nagib i više od 20%, a sva je sreća u nesreći da je taj dio ceste nedavno asfaltiran, tako da su vatrogasni kamioni ipak mogli stići na odredište i spriječiti daljnje širenje požara na obiteljsku kuću.


Razlog izbijanja požara za sada nije utvrđen, pretpostavlja se da se radilo o kvaru na električnim instalacijama, stručnjaci će pronaći uzrok. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.12.2020. 11:48:43

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account