Promoviran CD Čuvari zutrašnjice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.6.2017. 16:37:21
Promoviran CD Čuvari zutrašnjice

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Prekrasnim programom naziva Čuvari zutrašnjice, sinoć je u sesvetskoj kazališnoj dvorani promoviran istoimeni CD rodoljubnih pjesama.


Pjesme su napisale učenice OŠ Brestje za literarni natječaj Moja himna uz mentorstvo prof. Ankice Blažinović Kljajo, a uglazbila ih je prof. Nevenka Grbavac.

CD Sadrži devet pjesama koje su napisale Agneza Hadrović, Ana Baran, Eva Veselić, Ivana Mikulić, Bruna Dobrovoljec, Antonela Abičić i Ana Ljubičić. Izvode ih učenice OŠ Brestje, a CD je objavila škola.

Nazočnima u programu koje su vodile Barbara Vidović i Ivana Mikulić i sama autorica, obratili su se u ime gradonačelnika Bandića, pročelnica gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić, predsjednik zagrebačke HVIDR-e Ante Tandara, predsjednik sesvetske HVIDRe Stjepan Kezerić, pedsjednik udruge 144. brigade Ante Plazonić, predsjednik sevsteskog UHDDR-a Krunoslav Kašić i mnogi drugi.

CD je nastao u suradnji  sa sesvetskom HVIDR-om, snimljen je u studiju Kasandra, a likovno rješenje CD-a dao je prof. David Kelčec.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.12.2019. 12:46:30

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account