Sesvete noćas: Modna revija, torbice, nakit

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.4.2017. 0:30:21
Sesvete noćas: Modna revija, torbice, nakit

Foto: Tri dizajnerice, Gabrijela, Jadranka i Ivančica, Sesvete danas, Borko Samec

Portal Sesvete danas bio je prisutan na sinoćnjoj modnoj reviji u Sesvetama, pa su prijatelji promijenili nam ime u Sesvete noćas. A noć je bila u znaku mode.

Bila je to modna revija prvenstveno za prijatelje, poznanike, znance i  njihove prijatelje, pozvane prvenstveno putem društvenih mreža. Tri sesvetske modne kreatorice koje su krenule svojim putem proboja na modnoj sceni, održale su svoju prvu reviju u prostoru auto kuće Bolčević kod rasadnika.   Jadranka Bolčević, Ivančica Hrustić i Gabrijela Pezić oduševile su posjetitelje svojim kreacijama, Jadranka svojim sve prepoznatljivijim torbicama, a Ivančica i Gabrijela lepršavim i ležernim proljetnim kolekcijama.

"Nas tri dizajnerice na jednoj smo kavi došle na ideju da pokažemo i predstavimo naš rad Sesvećanima. Pozvali smo prvenstveno naše frendice koje već imaju naše stvari, pa njihove frendice, pa kako to ide, frendice, frendica, i evo večeras smo napravile nešto stvarno, za nas veliko, upečatljivo", kaže nam Jadranka Bolčević dodajući zanimljivu pričicu kako je počela stvarati kreacije ženskih torbi i kako je došto do današnjeg njenog brenda JBT.

"Napravila sam si jednu torbu točno onako kako sam htjela i zamislila, a ustvari takvu nisam mogla nigdje kupiti, jer takva i ne postoji. Kad su ju vidjele frendice rekle su – wov, kak ti je dobra torba, gdje si ju nabavila. Odgovorila sam – ma jebo te torba, sama sam ju izradila. I odmah mi je sinula ideja za brend. JBT koju možete izgovoriti kao i ovo prethodno, ali je to ustvari: Jadranka Bolčević torba".  I ono najvažnije, brand JBT proširio se dobrim dijelom naše zemlje od sjevera do mora i polako osvaja prostor.

Ivančica Hrustić je diplomirana modna dizajnerica čiji se brand zove jednostavno Ivancica, a predstavila se zanimljivim odjevnim predmetima. "Ova se kolekcija koju smo večeras predstavili zove freedom, a radi se o ležernim dnevnim kombinacijama u kojima se žena osjeća udobno i u kojima je slobodna. Jedan dio majci koje ste vidjeli oslikavam ručno, dakle radi se ovdje o hand made majicama i tunikama u ovoj kolekciji", kazala nam je Ivančica čije se kreacije mogu kupiti u Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku, a razgledati i dogovori putem fejsa.

Gabrijela Pezić nam je pomalo samozatajno rekla da je relativno kratko na tržištu oko godinu i pol i da je ova revija za to kratko vrijeme ustvari i veliko postignuće. "Radim odjeću za svakodnevnu aktivnost, upotrebljavam uglavnom pamuk, riječ je o poslovnom i programu za slobodno vrijeme, ali imam i svečanih kolekcija", kaže Gabrijela. Sve njene kreacije su ručni rad, štikano, a većinom preferira crnu bazu koja se potom dorađuje. Za sada kupce pronalazi putem fejsa i instagrama i smatra da će joj sinoćnja revija pomoći u širenju informacija o njenoj prisutnosti na modnoj sceni.

Cijeli sinoćnji hepening imao je dašak glamura, bio vrlo solidno izveden, a kreatorice doista zaslužuju i veći prostor, kako bi se mogle predstaviti i široj sesvetskoj publici. Nadajmo se da će im to uskoro i uspjeti.


Create Account