Sesvetska mladež stranke 365 dijelili blagdanske darove potrebitima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.12.2020. 17:31:12
Sesvetska mladež stranke 365 dijelili blagdanske darove potrebitima

Foto: Sesvete danas

Članovi sesvetske organizacije mladih Stranke rada i solidarnosti 365 tijekom petka obilazili su potrebite i uručivali prigodne darove.



"Ovi blagdani koji su nam ustvari s prvom nedjeljom došaća već započeli, vrijeme su darivanja, posebice najmlađima. Međutim, kako, na žalost, nisu sva djeca u prilici da mogu očekivati poklone i ove smo se godine organizirali i krenuli uljepšati blagdane sv. Nikole i Božića našim najmlađim sugrađanima čije su obitelji u teškim materijalnim prilikama", rekla je predsjednica sesvetske mladeži SRS 365 Nives Polojac.


Temeljem preporuke sesvetskog Centra za socijalnu skrb, odlučili su posjetiti sesvetske obitelji u materijalnoj nevolji s najviše djece, a neke ih imaju i osam. Svojim novcima i uz potporu kolega iz sesvetske organizacije Stranke rada i solidarnosti 365 pripremili su paketiće sa slatkišima, igračkama i odjećom i posjetili pet obitelji. 


Uz predsjednicu Nives i druge članove mladeži, potporu su im i na terenu dali predsjednik sesvetske organizacije SRS 365 ujedno i predsjednik VGČ Sesvete Stjepan Kezerić i glasnogovornica stranke Mateja Vukmirović. 


"Osmijeh najmlađih nama je najljepši poklon", rekla je Vukmirović dodajući da ovakve akcije rade već niz godina.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.12.2022. 12:51:07

Create Account