Sesvetske mažoretkinje kreću na državno prvenstvo u Dubrovnik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.5.2018. 22:10:33
Sesvetske mažoretkinje kreću na državno prvenstvo u Dubrovnik

Foto: Klub mažoretkinja Sesvećanke

U petak ujutro naše mažoretkinje kreću put Dubrovnika gdje će ovog vikenda sudjelovati na državnom natjecanju u mažoret plesu, izvještava u ime Kluba mažoretkinja Sesvećanke, Marijana Šprajc.Naše Sesvećanke, sutra ranim jutrom putuju na još jedno državno prvenstvo mažoretkinja i to u Župu Dubrovačku. Iako nas očekuje jako dug put, djevojke su i više nego spremne da pokažu što znaju.  Na ovogodišnjem državnom prvenstvu natjecat ćemo se s kadetkinjama, juniorkama, seniorkama štap i palice, te s tri juniorske neformacije.


Kao i svake godine i ove imamo jako veliku pratnju i potporu naših dragih roditelja koji će se brinuti za sve naše djevojke. Nas 58 bit će smješteno u Mlinima koji su od samog natjecateljskog prostora udaljeni svega desetak  minuta.


Službeno otvorenje počinje u subotu od 18 sati kada će uslijediti defile svih timova kroz ulice Mlina. Samo natjecanje započinje u nedjelju. Mi krećemo s neformacijama od 10 sati te s palicama, a nakon ručka od 14 sati kreću koreografije formacija.


Svim natjecateljima želimo puno sreće, a vama drage naše Sesvećanke ugodan i siguran put, dobru zabavu, puno novih uspomena i prijateljstva, te da naše Sesvete još jednim prikažete u najljepšem svijetlu na samom jugu Hrvatske.


Ponosni smo na vas, pokažite s najvećim osmjehom što znadete.


Vezane vijesti
Ažurirano: 3.9.2019. 8:47:09

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account