Srednja škola Jelkovec upisana do posljednjeg mjesta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.9.2018. 14:36:09
Srednja škola Jelkovec upisana do posljednjeg mjesta

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Srednja škola Jelkovec sve je popularnija među učenicima, pa nije čudo da su ove godine popunjena sva mjesta u prvom upisnom krugu i to učenicima od kojih su mnogi imali više od 60 bodova. 



Srednja škola Jelkovec ove je godine bila hit među učenicima koji upisuju strukovno zanimanje posebice elektro – elektroničkog usmjerenja.  Već u prvom krugu popunjena su sva mjesta koliko ih je odobrilo ministarstvo, a to znači da je u pet razrednih odjeljenja ukupno upisano 130 učenika.


Vrlo je zadovoljan ravnatelj škole Marko Kovačević. „Od osnutka škole prije devet godine stalno rastemo u kvaliteti i prepoznatljivosti. U našoj se školi učenici obrazuju za tri, rekao bih, vrlo atraktivna zanimanja: elektrotehničar, tehničar za računalstvo i tehničar za elektrotehniku. Tako smo ove godine imali pravu navalu na našu školu, a veliki broj upisanih učenika imali su više od 60 bodova što je za jednu strukovnu školu izvrstan podatak koji govori i o kvaliteti samih učenika”, govori nam ravnatelj Kovačević.


Mnogi učenici, ali i njihovi roditelji prepoznali su kvalitetni rad u školi čemu su svakako pridonijela sudjelovanja na mnogim natjecanjima gdje su više sesvetski srednjoškolci osvajali nagrade i bivali pohvaljivani. 


„Osim toga moram svakako istaći i pohvale mnogih stanovnika Novog Jelkovca koji su mi u više navrata do sada čestitali na ponašanju i pristojnosti naših učenika. Obzirom da smo strukovna škola u kojoj većinu čine mladići, ove su mi pohvale vrlo drage i čestitam svim učenicima naše škole i na tome”, nastavlja ravnatelj svjestan i sam da mnogo toga u školskim institucijama je ogledalo upravo samog vodstva  i djelatnika škole. 


Geslom: „Znanjem želimo biti korisni drugima”, te vizijom: „Želimo školu u društvu znanja”, Srednja škola Jelkovec upravo je započela svoju jubilarnu desetu nastavnu godinu. Čestitamo!


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.5.2022. 15:30:20

Create Account