Srednja škola Jelkovec upisana do posljednjeg mjesta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.9.2018. 14:36:09
Srednja škola Jelkovec upisana do posljednjeg mjesta

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Srednja škola Jelkovec sve je popularnija među učenicima, pa nije čudo da su ove godine popunjena sva mjesta u prvom upisnom krugu i to učenicima od kojih su mnogi imali više od 60 bodova. Srednja škola Jelkovec ove je godine bila hit među učenicima koji upisuju strukovno zanimanje posebice elektro – elektroničkog usmjerenja.  Već u prvom krugu popunjena su sva mjesta koliko ih je odobrilo ministarstvo, a to znači da je u pet razrednih odjeljenja ukupno upisano 130 učenika.


Vrlo je zadovoljan ravnatelj škole Marko Kovačević. „Od osnutka škole prije devet godine stalno rastemo u kvaliteti i prepoznatljivosti. U našoj se školi učenici obrazuju za tri, rekao bih, vrlo atraktivna zanimanja: elektrotehničar, tehničar za računalstvo i tehničar za elektrotehniku. Tako smo ove godine imali pravu navalu na našu školu, a veliki broj upisanih učenika imali su više od 60 bodova što je za jednu strukovnu školu izvrstan podatak koji govori i o kvaliteti samih učenika”, govori nam ravnatelj Kovačević.


Mnogi učenici, ali i njihovi roditelji prepoznali su kvalitetni rad u školi čemu su svakako pridonijela sudjelovanja na mnogim natjecanjima gdje su više sesvetski srednjoškolci osvajali nagrade i bivali pohvaljivani. 


„Osim toga moram svakako istaći i pohvale mnogih stanovnika Novog Jelkovca koji su mi u više navrata do sada čestitali na ponašanju i pristojnosti naših učenika. Obzirom da smo strukovna škola u kojoj većinu čine mladići, ove su mi pohvale vrlo drage i čestitam svim učenicima naše škole i na tome”, nastavlja ravnatelj svjestan i sam da mnogo toga u školskim institucijama je ogledalo upravo samog vodstva  i djelatnika škole. 


Geslom: „Znanjem želimo biti korisni drugima”, te vizijom: „Želimo školu u društvu znanja”, Srednja škola Jelkovec upravo je započela svoju jubilarnu desetu nastavnu godinu. Čestitamo!


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2020. 9:52:08

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account