Vugrovečka ambulanta iseljena iz sigurnosnih razloga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.3.2020. 14:47:35
Vugrovečka ambulanta iseljena iz sigurnosnih razloga

Foto: Sesvete danas

Zbog posljedica potresa ambulanta Doma zdravlja u Vugrovcu privremeno je preseljena u BelovarNakon razornog potresa ambulanta u Vugrovcu privremeno je prestala radom. Statičari su, doduše potvrdili da zgrada nije vitalno ugrožena, međutim iz sigurnosnih razloga ne može primati pacijente do obnove, kad god to bude.


Iz tog je razloga preseljena u Belovar u prostore tamošnje ambulante. Posebno radno vrijeme ima ljekarna Farmacije u Vugrovcu koja radnim danom radi od 8 do 14 sati. 


"Pa jesu li oni normalni, došel sam i pokucal na zatvorena vrata, sad vidim obavijest. Pa zakaj v Belovar, zakaj ne v Sesvete v dom zdravla kam nam je v pol krajše neg do tam, pita gospon Ivek koji "nije štel da ga slikame da se ne zameri doktoru", a razmijenili smo par riječi ispred ambulante poštujući pri tom sve sigurnosne preporuke.


Na pitanje je li prethodno nazvao ordinaciju, veli da nije, da je došel po uputnicu za slikanje pluča. Na našu primjedbu da više ne može samo tako doći kod doktora, kao niti u ovakvoj situaciji otići na pretrage ako nije hitno, odgovara da "je znal da bu jemput do doga došle da buju ko v Amerike doktoru išli same bogati, a ne siromaki". 


Deda Ivek razočarano odlazi, ali svim pancjentima ambulante u Vugrovcu ostaje obavijest da je preseljena u Belovar do daljnjega, te da nema prijema osim hitnih slučajeva i to po telefonskom pozivu.
Ne d'o nam Bog u ovo vrijeme bit bolestan od nečeg drugog osim COVID-a 19.Vezane vijesti
Ažurirano: 1.6.2020. 14:18:49

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account