Svi vole gastro: "Kaj su jeli naši stari" od danas do nedjelje u Vrbovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.8.2023. 15:38:04
Svi vole gastro: "Kaj su jeli naši stari" od danas do nedjelje u Vrbovcu

Foto: Promo

Posjetitelje turističko-kulinarske manifestacije “Kaj su jeli naši stari”, od 25. do 27. kolovoza očekuje bogat gastro, kulturni, zabavni i sportski program


 

Jedinstvena turističko-kulinarska manifestacija u Hrvatskoj, “Kaj su jeli naši stari” održava se po 42. put u Vrbovcu, od 25. do 27. kolovoza. 


PIK Vrbovec, koji je kao i prethodnih godina generalni sponzor manifestacije, pobrinuo se da i ove godine gostima ponudi bogatu gastronomsku ponudu.


Tako će se na više od petnaest punktova u Vrbovcu nalaziti kućice s kuhanim jelima koje po tradicionalnim receptima pripremaju ugostitelji i članice udruga žena koje svih ovih godina vrijedno čuvaju vrbovečku tradiciju.

Osim bogate gastronomske ponude za sve posjetitelje, PIK Vrbovec je osigurao i raznovrstan kulturni, zabavni i sportski program koji će se održavati na svim važnijim lokacijama u Vrbovcu.


Za dobru zabavu prilagođenu širokoj publici pobrinut će se Edo Maajka koji će nastupiti u petak 25. kolovoza, Haris Džinović koji nastupa u subotu, 26. kolovoza, a u nedjelju će sve okupljenje zabaviti Zlatko Pejaković.


Manifestacija „Kaj su jeli naši stari“, osim pod generalnim sponzorstvom PIK Vrbovca, održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a u organizaciji Turističke zajednice Grada Vrbovca.


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.12.2023. 10:35:08

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account