TEDx konferencija na temu "Think positive“ održana u Svetom Ivanu Zelini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.4.2023. 10:42:47
TEDx konferencija na temu "Think positive“ održana u Svetom Ivanu Zelini

Foto: TEDx

TED je neprofitna organizacija predana promoviranju ideja i pozitivnih vrijednosti koje su vrijedne širenja.




TEDxSvetiIvanZelina je događaj koji je organiziran po načelima TED organizacije, pod TEDx licencom koja je ovdje dodijeljena za potrebe eventa. Nakon što su organizirana četiri uspješna TEDx događaja, ovo je bio peti u nizu TEDxSvetiIvanZelina.


Konferencija je održana 21. travnja 2023. u dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina pod temom „Think positive“.  Na konferenciji, koja se održala po TED načelima, govornici su bili: Boris Blažinić, psiholog, poznat kao ekspert iz showa „Brak na prvu“, Ivanka Kukovačec Hodja, učiteljica likovne umjetnosti, Vedran Sorić, konzultant te voditelj showa „Prodajni mindset“, Tomislav Nedelić, radijski voditelj i podcaster i Domagoj Jakopović – Ribafish, copywriter, food bloger i gurman.


Ispunjenja dvorana Kraluš velikim je pljeskom ispratila sve govornike, a na kraju same konferencije svima su osobno zahvalili i organizatori konferencije, Igor Pecak i Filip Ćurko, koji su najavili  pripremu budućih TEDx evenata u Svetom Ivanu Zelini. 


Više informacija i detalja možete pronaći na web stranici www.ted.com, www.tedxsvetiivanzelina.com te na Facebook stranici TEDxSvetiIvanZelina - https://www.facebook.com/tedxsvetiivanzelina.


O TED-u


TED je neprofitna organizacija predana promoviranju ideja koje su vrijedne širenja. Sve je krenulo 1984. godine kao konferencija čiji je cilj zbližiti ljude iz svijeta tehnologije, zabave i dizajna (otuda i naziv TED: Technology, Entertainment, Design). TEDx program je stvoren da daje zajednicama, organizacijama te pojedincima priliku da stimuliraju dijalog kroz događaje u TED stilu na lokalnoj razini. TEDx događaji su u potpunosti planirani i koordinirati samostalno od strane lokanih zajednica.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2024. 13:17:16

Create Account