Kreću natječaji za Advent u Zagrebu, uvrštene su i Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.7.2022. 12:53:55
Kreću natječaji za Advent u Zagrebu, uvrštene su i Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec/arhivska snimka

Grad Zagreb i Turistička zajednica odredili su lokacije za ovogodišnje odvijanje manifestacije Advent u Zagrebu, po prvi puta u planu Adventa su i Sesvetski prostori.



"Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Javna ustanova Maksimir zajednički kreću s novim konceptom Adventa, kojim smatramo da ćemo na puno bolji način upravljati ovako velikom i značajnom manifestacijom za Grad Zagreb, te koji će još više potaknuti kreativnost i dobre ideje u osmišljavanju prigodnih adventskih aktivnosti i događanja, izvijestili su iz grada.


Ove je godine, osim adventskih događanja u užem centru Grada i gradskim parkovima, gdje se moguće prijaviti na dva natječaja - onaj za prigodnu prodaju i ugostiteljstvo i onaj za organizaciju manifestacija, predviđene i adventske manifestacije po gradskim četvrtima.  Tako će po prvi puta bti raspisan natječaj za organizaciju Božićnog sajma u Sesvetama na lokaciji Trg Dragutina Domjanića i u Ninskoj ulici.


Hoće li ovakav koncept biti dobar i hoće li privući više sudionika manifestacije negoli do sad, ostaje da se vidi. U svakom slučaju zainteresirani za sudjelovanje na Božićnom sajmu u Sesvetama mogu se obratiti u gradske službe gdje će dobiti sve potrebne informacije oko organizacije i sudjelovanja na Božićnom sajmu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 10:39:18

Create Account