WINE ENOGASTRO VIP EVENT

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 11.3.2022. 13:51:49
WINE ENOGASTRO VIP EVENT

Foto: Promo

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca održana je u zadarskom hotlu Falkensteiner.



Osnivač Wine EnoGASTRO Vip Evenata, Dantes Begić sa svojim timom odlučio je  u Zadru, u Falkensteiner Hotel&Spa ladera, 15. ožujka početi niz susreta na kojima će se za posjetitelje iz ugostiteljskog sektora ali i široj publici održati raznovrsne edukativne radionice s ciljem da se pomogne turističkim djelatnicima koji žele podići kvalitetu svoje usluge. Također zahvaljujući mnogim susretima i radionicama omogućit će se povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom.   


Nakon Zadra Dantes event seli u Split te će 17 ožujka u sklopu hotela Amphora kroz radionice predstaviti proizvođače, vinare i restorane i sa splitskoga područja.


Nakon Splita slijede: Zagreb 24. ožujka - Hotel Westin, Rijeka 29. ožujka - Hotel Bonavia Plava Laguna i Novigrad 31. ožujka – Marina & Hotel Nautica.


 Wine EnoGASTRO Vip Event  će pridonjeti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude  turističkog i ugostiteljskog sektora.   

Na radionicama  gostuju stručnjaci poput Renata Todesce, Mire Šemić, Jure Andrijaševića, Manuele Plohl, Siniše Koceića, Manuele Maras i mnogi drugi.


Na izložbenim prostorima, uz razgovore s proizvođačima i vinarima, poznati chefovi pripremat će  specijalitete koji će se moći  kušati kao i drugi proizvodi i vina te razmijeniti iskustva o proizvodnji i pružanju ugostiteljskih usluga.


Wine EnoGASTRO Vip Event neće biti samo prilika da se od stručnjaka dozna i čuje kako bolje poslovati, nego će to biti prilika za druženje,  da se  upoznaju ljudi iz istih sektora i razmjene korisne informacija.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.4.2024. 17:07:18

Create Account