OŠ Sesvetska Sela proslavila svoj dan

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.5.2019. 8:34:59
OŠ Sesvetska Sela proslavila svoj dan

Foto: Sesvete danas, Borko Samec i Stipo Crnjak

Osnovna škola Sesvetska Sela proslavila je prigodnom priredbom u petak, 17. svibnja svoj dan.Referat o radu i uspjesima škole, odnosno učenika tijekom školske godine na istijeku, koji je u tročetvrtinskom taktu u maniri profesorice glazbe pročitala ravnateljica Gordana Vojnović, odisao je ushićenjem i velikom radošću. Kako  ne bi kad su marljivi učenici ove škole polučili toliko dobrih rezultata, da je ravnateljica morala maksimalno skratiti svoj govor kako ne bi bio predug, pazeći pri tom da nikoga vrijednog pohvale tom prigodom ne izostavi.


Bilo je doista mnogo uspjeha, imaju čak i državne pobjednike, no zbog, nama novinarima, zločinačke uredbe o GDPR-u, ne smijemo ovom prilikom objaviti imena najboljih bez privole njihovih roditelja, a koje nismo stigli do izlaska teksta niti zatražiti, kamoli dobiti. No zato svima njima, prepoznat će se sami, velike čestitke, kao, naravno i njihovim učiteljima i mentorima koji su s puno žara i elana pripremali ih za natjecanja. 


Lijepu priredbu popratio je u ime Vijeća Gradske četvrti Sesvete, zamjenik predsjednika Dražen Markota, ali i mnogobrojni roditelji koji su u potpunosti ispunili tribinu školske sportske dvorane. 


Na poslijetku za učitelje, uzvanike, ali i neke bivše učenike domjenak uz veliku tortu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.5.2024. 11:53:04

Create Account