Socijaldemokrati u subotu u Sesvetama predstavili listu 2. izborne jedinice, nositelj legendarni Vlado Šola

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.3.2024. 16:04:18
Socijaldemokrati u subotu  u Sesvetama predstavili listu 2. izborne jedinice, nositelj legendarni Vlado Šola

Foto: Socijaldemokrati

Socijaldemokrati subotnje su jutro proveli u drugoj izbornoj jedinici. Tijekom posjeta Sesvetama, družili su se s građanima i podijelili boje za jaja. 



U već tradicionalnom, blagdanskom druženju, predsjedniku gradske organizacije Socijaldemokrata Zagreb, Davoru Bernardiću, pridružili su se i druga poznata lica stranke kao što su Domagoj Hajduković, Ivan Ciković, Ana Maria Čule Ivkić te rukometna legenda Vlado Šola. 

Akciju je podržao i Ivan Dokša, istaknuti član VGČ Sesvete.


Šola je ujedno i nositelj liste Socijaldemokrata za 2. izbornu jedinicu te će se, kroz svoj anganžman boriti za bolje stanje sporta. Rekao je: “Smetalo mi je što sve ove godine, nijedna politička stranka, od nastanka Hrvatske, nije u svom programu imala sport kao strategiju za razvoj mladih i za razvoj države, a ja mislim da je to jako važno, pogotovo u današnjim vremenima u kojima su nam djeca pretila i kada su izložena mnogobrojnim ovisnostima od opijata, kockanja, ali i društvenih mreža bez granica. Sport je taj koji bi trebao biti prevencija svih tih loših navika i na kraju krajeva, zdravlje naše nacije ovisi o bavljenju sa sportom." Šola je član predsjedništva stranke, a u istoj je aktivan od 2022. godine. 


Građani, brojni članovi stranke i simpatizeri Socijaldemokrata družili su se s Ivanom Cikovićem kandidatom Socijademokrata iz Sesveta na listi pod radnim brojem 5. Druženje je prošlo u veseloj i opuštenoj atmosferi.


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.4.2024. 14:04:33

Create Account