Odigran 3. međunarodni Kraljevec kup Zagića i Limača, djeca oduševljena

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.11.2023. 11:28:53
Odigran 3. međunarodni Kraljevec kup Zagića i Limača, djeca oduševljena

Foto: Silvija Lažeta

Jedan od najvećih hrvatskih nogometnih turnira uzrasta Zagića i Limača (najmanjih nogometaša) odigran je prošlog vikenda u Sesvetskom Kraljevcu u organizaciji lokalnog nogometnog kluba.



NK Sesvetski Kraljevec je već treću godinu za redom vrlo uspješno organizirao Kraljevec kup - nogometni turnir za Zagiće i Limače. Za razliku od prošle godine kada su ekipe hrabro i uporno podnosile hladnoću i veliku kišu, proteklog se vikenda Kup održao na ugodnih i sunčanih 20 stupnjeva, s puno posjetitelja, dobro organiziranim malim navijačima “Kraljevec Boysima” te mnogim drugim popratnim sadržajima od gastro ponude do sadržaja zabavnog karaktera.


Odigrano je 136 utakmica na tri terena s prijavljenih 48 momčadi i ukupno 720 malih nogometaša iz cijele Hrvatske i izvan nje – 720 novih nada nogometa koji su postigli oko 420 pogodaka.


Uz goste iz BiH - Klub OFK Sport Team Banja Luka na turnir su pristigla i četiri prvoligaša - Dinamo, Varaždin, Lokomotiva i Gorica, susjedi drugoligaši - Dubrava, Sesvete, Jarun, te mnoštvo drugih klubova nositelja kvalitete u najmanjim uzrastima iz gotovo cijele Hrvatske – Karlovac, Varteks, Garić Garešnica, Otočac i drugi.


Najuspješnija momčad bila je NK Lokomotiva Zagreb koja je osvojila prva mjesta i u kategoriji Zagića i Limača. Drugo mjesto u kategoriji Zagića osvojila je momčad ŠN MM dok je to mjesto kod Limača pripalo Sesvetama! Momčadi NK Sesvetski Kraljevec bile su posebno ponosne jer su zauzele treća mjesta i u kategoriji Zagića i Limača. 


Medalje za prva, druga i treća mjesta te za članove Dream Team-a u kategorijama Zagića i Limača  dodijelili su u ime IO ZNS-a Dražen Markota, saborski zastupnik Ante Deur, predsjednik NK Sesvetski Kraljevec Kristian Krsnik, predsjednik Skupštine NK Sesvetski Kraljevec Pepo Piškor te treneri i članovi uprave NK Sesvetski Kraljevec.


NK Sesvetski Kraljevec je na svojim stranicama posebno zahvalio gostima, roditeljima, strastvenim navijačima, trenerima, ali i svim članovima Kluba i njegovim prijateljima bez čije podrške nebi bilo moguće organizirati ovakav turnir. Među njima su i istaknuti sponzori kao što su AGS, Agroproteinka, Klemm security d.o.o., Hidroizolacije Katran, Šatori i oprema, Stjema Promet, Elektro Čičak, Stridon, Ivica Anušić, Delić project, Ntd uređenje, Hgs instalacije, Taverna Kraljevec, Pekara Monika, Mesnica Duvnjak i mnogi drugi, kako kažu, već dugo godina odani prijatelji sportskih manifestacija Kluba. 

Autorica: Silvija Lažeta 


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.10.2023. 11:36:50

Create Account