Sesvetski Mali borci obilježili petu godišnjicu i punom parom nastavljaju svoj rad

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.3.2024. 16:16:55
Sesvetski Mali borci obilježili petu godišnjicu i punom parom nastavljaju svoj rad

Foto: Mali borci

Sportski program za djecu Mali borci nedavno su proslavili pet godina od održavanja prvog treninga. 



"U ovih 5 godina kroz Male borce je prošlo više od 200 djece, a planovi za daljnji rast su veliki jer se na ulazak u naše grupe čeka i na listama čekanja. Od jedne grupe u prvoj godini ubrzo smo prešli na dvije, a promjenom lokacije i dvorane ubrzo napunili i četiri grupe", govori nam voditeljica Malih boraca Jelena Vukas. 


Pravi rast Mali borci su doživjeli 2021. kada je pokrenuta prva dječja teretana u Hrvatskoj o čemu su tada izvijestili mnogi mediji, između ostalih uz našu redakciju RTL Danas, TV Zapad, 24sata, Poslovni dnevnik, roditelji.hr i drugi. 


Uskoro iz tvornice Malih boraca izlazi i nešto novo, što će služiti za dodatan poticaj djeci od dvije do šest godina kako bi zavoljela sport. Voditeljica Vukas za sada neće puno o tome, ali ne krije da je uzbuđenje veliko, jer osim što su zaslužni za prvu hrvatsku dječju teretanu i ovo će biti prvi takvi proizvod u Hrvatskoj, pa s nestrpljenjem iščekujemo javnu objavu o čemu se radi.


Za one koji još ne znaju, a takvih je u Sesvetama sve manje, MALI BORCI su sportski program koji omogućuje djeci predškolske dobi kvalitetan i sretan ulazak u sportski svijet. 


"Našim jedinstvenim programom i pristupom zaslužni smo za početne sportske korake stotine zadovoljne djece koja su se nastavila razvijati u sportskom smjeru. Gradimo čvrste sportske temelje za zdravu i aktivnu budućnost. Dječji osmijeh naša je medalja", zaključuje Jelena Vukas svojedobno osvajačica mnogih medalja i odličja na domaćim i međunarodnim taekwondo natjecanjima.


Više informacija zainteresirani mogu pronaći na Instagram i Facebook stranici MALI BORCI.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.3.2024. 16:03:41

Create Account