Grga Dugac na Europskom juniorskom prvenstvu u taekwondou

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.8.2023. 9:50:40
Grga Dugac na Europskom juniorskom prvenstvu u taekwondou

Foto: TK Orion

Grga je još jedan Orionovac koji sudjeluje na vrlo jakom međunarodnom natjecanju što je dokaz kvalitetnog rada u klubu.




Grga Dugac je otputovao u utorak s hrvatskom juniorskom reprezentacijom  u Estoniju gdje će u subotu nastupiti na Europskom juniorskom prvenstvu u taekwondou. Grga je svoje mjesto u reprezentaciji rezervirao osvojivši zlato na sva tri kriterijska turnira koja su se održavala kroz godinu. 


"Ovo je bilo jako i radno ljeto za Orion, a čak četvero naših članova nastupilo je na najjačim održanim turnirima u ovoj godini", kaže nam trenerica kluba Jelena Vukas podsjećajući na neke Grgine prethodnike.


Ivana Arelić osvojila je 9.-16. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Azerbajđanu, a 5. mjesto na Europskim igrama u Poljskoj koje su rang Olimpijskih igara, samo na bazi Europe.


Marko Gračak je nastupio na Europskom para taekwondo prvenstvu u Francuskoj i na Europskom prvenstvu u para sportovima u Nizozemskoj gdje je osvojio 5. mjesto. Marka još čeka nastup na Svjetskom para taekwondo prvenstvu u Meksiku za mjesec dana.


Franjo Gucić nastupio je i osvojio brončanu medalju na Europskim borilačkim sveučilišnim igrama koje su se održavale u Hrvatskoj.


"S nestrpljenjem iščekujemo subotu i Grgin nastup u Tallinu, te priželjkujemo da nam svako ljeto bude plodno kao ovo", zaključuje trenerica Vukas.


Na fotografiji: Hrvatska juniorska taekwondo reprezentacija


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account