Liga za prvaka: Sesvećani u Našicama priznali da je Nexe još uvijek jača momčad (i puno bogatija)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.4.2024. 8:36:47
Liga za prvaka: Sesvećani u Našicama priznali da je Nexe još uvijek jača momčad (i puno bogatija)

Foto: HRS

U 6. kolu Lige za Prvaka Paket24 Premijer lige sinoć u Našicama Nexe - Sesvete 34:24 (14:15).


Nexe je u Našicama u subotu navečer ugostio Sesvete, momčad koja ih je, osim Zagreba, jedina ove sezone uspjela pobijediti. Došli su Sesvećani u goste sa smjelom idejom pokušati ponovo iznenaditi našičke rukometaše. U tome su uspijevali  u prvom poluvremenu.  Od samog početka igralo se pogodak za pogodak, a u prvih 30 minuta samo smo dvaput je bila prednost prednost od dva pogotka. Prvo je ona u 10. minuti bila na strani Nexea, dok su Sesvete imale plus dva u 26. minuti. Iako je poluvrijeme bilo iznimno izjednačeno, na predah se otišlo s minimalnom prednošću gostiju iz Sesveta (14:15).


I na samom početku drugog dijela utakmice, činilo se da je pred nama novo napeto poluvrijeme. Ali, tada kreće niz Nexea od četiri pogotka za redom, čime je momčad Veselina Vujovića prvi put u susretu pobjegla na plus tri (19:16). Sesvete se od toga više nisu mogle oporaviti pa smo do kraja utakmice vidjeli još nekoliko nizova našičkih rukometaša koji su tako postepeno dizali svoju prednost, a da bi je zaključili s plus 10. Konačni rezultat bio je 34:24. U redovima Sesveta najefikasniji je bio Ivan Dumenčić s osam pogodaka, po pet su postigli Patrik Hršak i Davor Gavrić.


Sesvete: Filip Perić (6), Marko Prpić; Aleksandar Čaprić, Patrik Hršak 5, Nikola Jelovčić 3 Ivan Dumenčić 8 (7), Josip Tomić, Filip Turčić, Zlatko Raužan, Mislav Šuker, Davor Gavrić 5, Karlo Godec 2, Nikola Finek, Matej Ćuk, Ante Lasan i Josip Topić 1

Trener: Igor Vori



Vezane vijesti
Ažurirano: 28.4.2024. 9:42:42

Create Account