MRK Sesvete dočekuje večeras Goricu, slijedi pravi ispit za rukometaše Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.10.2023. 9:48:45
MRK Sesvete dočekuje večeras Goricu, slijedi pravi ispit za rukometaše Sesveta

Foto: Plakat

U 4. kolu Paket24 Premijer lige večeras se u Jelkovcu sastaju Sesvete i Gorica.



Dok je Zagreb i nadalje nedodirljiv i teško da će ga itko u hrvatskoj ugroziti, klubovi se natječu tko će biti treća momčad u ligi iza naravno Nexea čiji je budžet, pa onda ujedno s time i kvaliteta za sada iznad mogućnosti ostalih klubova. U takvim okolnostima zadnje dvije godine Sesvete su se uspjele nametnuti kao treći klub, ali upravo na to mjesto najviše ciljaju i Gorica i Poreč.


Iako je Gorica krenula loše i nakon trećeg kola imaju tek bod, oni su vrlo jaka momčad što će željeti pokazati baš u Sesvetama, stoga večeras sportskoj dvorani SŠ Jelkovec možemo očekivati vrlo uzbudljivu i dinamičnu utakmicu vrhunske kvalitete. Utakmica se igra od 19 sati uz, nadajmo se punu dvoranu navijača Sesveta.


Evo i najave iz momčadi večerašnje utakmice:


Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete

Igramo protiv Gorice koja je protiv nas "ranjeni lav" jer ipak izgubili su prvu domaću utakmicu protiv Varaždina i sigurno da je njima sada u glavi pokušati u Sesvetama vratiti se u aktivnu poziciju što se tiče igre za biti među tri, znači da igraju za Ligu za prvaka, a opet obzirom da su oni izgubili od Varaždina kod kuće, ne smije niti pomisliti da im se neki kiks dogodi, jer bi s tom pobjedom uhvatili jedan stabilan ritam zadržavanja pozicije za treće mjesto.  Dakle bit će to jedna izazovna utakmica, jer je Gorica protiv Zagreba odigrala puno bolju utakmicu nego prve dvije, malo su se i kompletirali s nekim igračima, znači sad su puno jača ekipa, tako da nas očekuje izvrstan protivnik kojeg ćemo morati znati zaustaviti.

To što su dobili novog trenera ne bih rekao da je hendikep, jer uvijek je novi trener novi motiv i njemu je (Ivanu Dragiću op.a.) sada velika motivacija doći ovdje i odigrati što bolju utakmicu, jer im sada sigurno treba pobjeda. No, mi ćemo na to znati odgovoriti i vjerujem da će publika uživati.


Nikola Jelovčić, igrak MRK Sesvete

Ispred nas je jedna izazovna utakmica koju moramo odraditi 120 na sat. Dobro se pripremamo i mislim da će to OK izgledati. Također nadam se da će biti dobra popunjenost dvorane i da ćemo imati dobru podršku za nova dva boda. Gorica nije dobro ušla u sezonu, pa očekujemo da će biti posebno nabrijani protiv nas. U svakom slučaju vjerujem da će to biti zanimljiva utakmica.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account