MRK Sesvete ove nedjelje u Jelkovcu dočekuje GRK Varaždin 1930

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.3.2024. 15:27:27
MRK Sesvete ove nedjelje u Jelkovcu dočekuje GRK Varaždin 1930

Foto: Plakat

U 4. kolu Lige za prvaka u nedjelju u Jelkovcu od 19 sati igraju u MRK Sesvete i GRK Varaždin 1930.



Ove nedjelje, 24. ožujka u sportskoj dvorani SŠ Jelkovec sastaju se u 4. kolu Lige za prvaka MRK Sesvete i GRK Varaždin 1930. Varaždinci su jako dobra momčad, a Sesvećani pak protiv svake ekipe favoriti na domaćem terenu.  Utakmica počinje u 19 sati uz izravan prijenos na MaxSport TV-u, no, pravi navijači uvijek nastoje tekmu gledati uživo. 


Evo kako su nam utakmicu najavili trener Igor Vori i lijevo krilo Nikola Finek.


Igor Vori:

Ove nedjelje dočekujemo momčad Varaždina, vrlo dobru ekipu, jer čim igra u Ligi za prvaka radi se o vrlo dobroj ekipi. Sigurno je da nas čeka još jedna teška utakmica. U Varaždinu je došlo do promjene trenera, u par utakmica ih je vodio Emerson gdje su oni djelovali jako dobro i sad smo vidjeli protiv Zagreba gdje su odigrali jako dobro, čak bili i blizu pobjede. Sigurno je da nam u ovom trenutku utakmica dolazi nakon jedne pauze od tri tjedna, a imamo i malih problema u sastavu, ali igramo pred našom publikom i na nama je da damo svoj maksimum i da utakmica završi a najbolji mogući način.








Nikola Finek:

Nakon reprezentativne stanke u nedjelju igramo s Varaždinom. Malo nam fali utakmica, u toj smo pauzi igrali jednu prijateljsku u kojoj nismo najbolje odigrali, ali, evo, neki su ozlijeđeni, no nakon duljeg vremena će nam pasati da odigramo jednu dobru prvenstvenu utakmicu. Nadam se da će navijači doći u velikom broju, utakmica je na televiziji, no, oni koji neće gledati televiziju nadam se da će doći u našu dvoranu Jelkovec.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account