Rukometaši Sesveta nastavljaju natjecanje, u subotu dolazi Nexe

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.2.2024. 11:24:48
Rukometaši Sesveta nastavljaju natjecanje, u subotu dolazi Nexe

Foto: Plakat

Nastavlja se rukometno natjecanje u Paket24 Premijer ligi, Sesvete u Ligi za prvaka ove subote dočekuje Nexe.



Nakon jesenjeg dijela natjecanja koje se odvijalo u dvije skupine s po 8 klubova, po tri kluba najbolja kluba iz svake skupine plasirala su se u Ligu za prvaka, a ostalih deset igrat će Ligu za ostanak.


Sesvećani koji su kao drugoplasirani iza Zagreba osvojili Ligu za prvaka u prvom njenom kolu ove subote ugošćuju momčad Nexea iz Našica o kojoj ne treba previše govoriti. Poznata europska momčad pamti velike pobjede u Europi, ali pamti i neke poraze u Sesvetama. 


Mogu li Sesvete unatoč izvrsnim igrama Nexea proziv velikih europskih momčadi, još jednom iznenaditi goste? Viceprvak Hrvatske sigurno u Jelkovcu neće imati lak posao. Na našim dečkima nema pritiska, mogu samo uživati u rukometu i pritiskati favoriziranog protivnika do iznemoglosti, a posjetitelji uživati u vrhunskom rukometu.


Navijačima ne treba posebna pozivnica za ovu utakmicu koja se igra u subotu, od 19,30 u sportskoj dvorani SŠ Jelkovec, tek recimo da su ulaznice odmah i svojevrsna srećka ili tombola. Naime, u poluvremenu će iz bubnja biti izvučeni brojevi dviju ulaznica koje će dobiti vrijedne nagrade sponzora kluba.


Dođite na utakmicu, navijanjem podržite našu momčad, budite njihov osmi igrač i možda vas posluži sreća za vrijedne nagrade.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account